foto

Stephen Walters

  • nar. 1974
    Litherland, Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Kelly + Victor
2011 Powder
Čas hrdinů
2010 Uvězněna s monstrem
2008 Franklyn
2007 Hannibal - Zrození
2005 Batman začíná
Panenská královna (TV film)
Revolver
2004 Po krk v extázi
2001 Běhna (TV film)
Do toho
Formula 51
Fotbal za mřížemi
Kiss Kiss (Bang Bang)
Nice Guy Eddie (TV film)
2000 Liam
1999 Plunkett & Macleane
Srdce
1996 Hillsborough (TV film)

TV seriály

2017 Little Boy Blue (TV seriál)
Šerifská hvězda (TV seriál)
Comfort of Strangers (S01E03)
The Kid (S01E02)
Fun and (S)laughter (S01E01)
Into the Badlands (TV seriál)
Síla orlího spáru (S02E02)
Tygr proti hoře (S02E01)
2016 Dickensian (TV seriál)
Epizoda 18 (E18)
Epizoda 15 (E15)
Quantico (TV seriál)
Clue (S01E16)
Cizinka (TV seriál)
Střetnutí u Prestonpans (S02E10)
Je Suis Prest (S02E09)
Tři mušketýři (TV seriál)
To Play the King (S03E05)
2015 Cizinka (TV seriál)
Výkupné za lidskou duši (S01E16)
Vězení Wentworth (S01E15)
Pátrání (S01E14)
další epizody (5)
2014 Cizinka (TV seriál)
Z obou stran (S01E08)
Svatba (S01E07)
Velitel posádky (S01E06)
další epizody (8)
Drákula (TV seriál)
Přijď zemřít (E08)
Sluha dvou pánů (E07)
2013 Drákula (TV seriál)
O netvorech a lidech (E06)
Great Night Out (TV seriál)
Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
Playhouse uvádí (TV seriál)
V hadrech (S02E08)
2012 Dobrej policajt (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Hit & Miss (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
2010 Accused (TV seriál)
2007 Skins (TV seriál)
Jal (S01E03)
Cassie (S01E02)
Tony (S01E01)
2004 Vraždy v Londýně (TV seriál)
2003 Buried (TV seriál)
2002 Nice Guy Eddie (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Carentan (E03)
1998 Liverpool 1 (TV seriál)
1997 Doteky zla (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Jake's Progress (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace