foto

Ľudovít Króner

  • nar. 19.12.1925
    Staškov, Československo
  • zem. 19.12.2000 (75 let)
    Považská Bystrica, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Dido (TV film)
Konečná dolina
1990 Rýchlik (TV film)
1988 Chlapská dovolenka (TV film)
1986 Jsi falešný hráč
1985 Do zubů a do srdíčka
Hĺbkový rekord (TV film)
1984 Král Drozdí brada
1982 Cukor (TV film)
Chuť vody (TV film)
1981 Otec
Pohádka svatojánské noci
Starý včelár (TV film)
1980 Děti zítřků
Hordubal
Najatý klaun (TV film)
Otec ma zderie tak, či tak
Triptych o láske (TV film)
Živá voda
1979 Božská Ema
Chlapi přece nepláčou
1978 Horúci dych (TV film)
Príbeľská vzbura Janka Kráľa (TV film)
1977 Na veliké řece
Stíny horkého léta
Volání rodu
1976 Keby som mal dievča
Ružové sny
Terezu bych kvůli žádné holce neopustil
Zypa Cupak (TV film)
1975 Čenkovej deti (TV film)
Pacho, hybský zbojník
1974 Kronika (TV film)
Veľká noc a veľký den
1973 Hriech Kataríny Padychovej
Javorová fujarka (TV film)
Přijela k nám pouť
Vrchárska balada (TV film)
1972 Ľalie poľné
1971 Keby som mal pušku
Zlozor
Zojka a Valerija (TV film)
1970 Eden a potom
Rajský plyn (TV film)
1969 Generácia (TV film)
Smuteční slavnost
1968 Stopy na Sitne
Tony, tobě přeskočilo
Výšiny (TV film)
1961 Tri razy svitá ráno

TV seriály

1986 Safari (TV seriál)
1982 Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
Větroplach (E10)
Divadlo (E04)
Srnka (E02)
Život bez konca (TV seriál)
1981 Bocianie hniezdo (TV seriál)
1978 Spadla z nebe (TV seriál)
1976 Muž, který nesmí zemřít (TV seriál)
Účtování (E05)
Msta (E04)
Klan (E02)
další epizody (4)
1975 Nepokojná láska (TV seriál)

Dokumentární

1979 Pohľad do tváre (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace