foto

Susan Krebs

  • nar. 1947
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 New Listing
2009 Komici
2004 Million Dollar Baby
2002 Sestry (TV film)
2001 Země dinosaurů 8: Doba ledová
2000 28 dní
American Daughter, An (TV film)
1996 Noční šichta (TV film)
1993 Day My Parents Ran Away, The (TV film)
Nepochybně pravdivá dobrodružství údajné texaské vražedkyně (TV film)
1991 Keeping Secrets (TV film)
1989 Jak se dostat na vysokou
Love and Betrayal (TV film)
Tango a Cash
1988 Jdi za světlem (TV film)
Obranná hra
Pozemšťanky jsou lehce k mání
1987 Warm Hearts, Cold Feet (TV film)
1986 Odd Jobs
Zprávy v jedenáct (TV film)
1983 Rváč (TV film)
1982 National Lampoon a kino
1980 Brave New World (TV film)
Oh, God! Book II
1978 Rabbit Test

TV seriály

2015 Con Man (TV seriál)
2012 Shameless (TV seriál)
Parenthood (S02E08)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dvacátého třetího sedmý (S03E07)
Vejde chlápek do reklamky (S03E06)
2007 Země dinosaurů (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Jedna hodina (S03E17)
2006 Smith (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Život bez Beth (S02E10)
Porušení smlouvy (S02E07)
2002 Beze stopy (TV seriál)
The Court (TV seriál)
2001 Obloukovi (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Bartlet's Third State of the Union (S02E13)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
Machři a šprti (TV seriál)
Paráda a olympiáda (E11)
1999 Providence (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
The Fran in the Mirror (S06E12)
The In-Law Who Came Forever (S06E11)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Opravdový svět (S02E01)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Split Decisions (S03E12)
Pohotovost (TV seriál)
Náhodné činy (S03E20)
1996 Louie Show, The (TV seriál)
Malcolm & Eddie (TV seriál)
Na jedné lodi (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Každé manželství potřebuje údržbu (S06E03)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Double Rush (TV seriál)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
1993 Plný dům (TV seriál)
Mlčeti není zlato (S06E17)
1992 Odpadlík (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Less Is More (S04E16)
1990 Lifestories (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Empty Nest (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1986 Head of the Class (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Předveď dokonalou vraždu (S07E03)
1977 M*A*S*H (TV seriál)
Láska a válka (S06E08)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace