foto

Ravil Isjanov

  • nar. 20.8.1962 (55 let)
    Voskresensk, Moskevská oblast, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sniper: Ghost Shooter
2014 Lístky ve větru (TV film)
2011 Transformers 3
2008 Odpor
2007 Red Chalk, The
2006 Berlínské spiknutí
2005 Mr. & Mrs. Smith
2003 Díry
2002 K-19: Stroj na smrt
2001 Arachnid
Jako pavouk
Láska plná omylů
2000 Muž pro zvláštní případy
Octopus
Útěk v hlubinách
1999 Kód Omega
1997 Queen: Made in Heaven
Svatý
Šakal
The Man Who Made Husbands Jealous (TV film)
1996 Circles of Deceit: Kalon (TV film)
Hamlet
Smrtící plavba (TV film)
1995 Dvě smrti
Nebezpečná síť
Zlaté oko
1992 Back in the U.S.S.R.
Stalin (TV film)

TV seriály

2017 Takoví normální Američané (TV seriál)
Darkroom (S05E10)
Crossbreed (S05E06)
Lotus 1-2-3 (S05E05)
další epizody (4)
2014 Poslední loď (TV seriál)
Do baru přijdou dva námořníci... (S01E08)
SOS (S01E07)
Počítání mrtvých (S01E03)
další epizody (4)
2013 Doteky osudu (TV seriál)
Jeden jako druhý (S02E10)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Hledaný (S04E17)
2010 Outlaw (TV seriál)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Pozemšťan (S02E06)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Oheň/Voda (S03E02)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Podvod (S04E04)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S05E23)
Day 5: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S05E22)
Day 5: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S05E21)
2005 První prezidentka (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Železná rakev (S06E15)
2000 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S05E05)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1995 Bad Boys (TV seriál)
1994 Lifeboat, The (TV seriál)
1993 Under the Hammer (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2005 Závody v dobývání vesmíru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace