foto

Kenneth Mitchell

  • nar. 25.11.1974 (44 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kanadský herec, celým jménem Kenneth Alexander Mitchel, je nepříliš známý herec, vystupující v TV seriálech jako ODYSSEY 5 či JERICHO. Nyní je k vidění v novém kanadsko-čínském seriálu IRON ROAD . Zahrál si také roli v úspěšném hokejovém snímku HOKEJOVÝ ZÁZRAK natočený podle skutečné události, kde ztvárnil roli hokejisty Ralpha Coxe který přišel jako poslední o olympijské hry v Lake Placid a o následný "Miracle on ice".

Kenneth absolvoval univerzitu Guelph kde studoval krajinářskou architekturu. V květnu roku 2006 se oženil z americkou herečkou Susan May Pratt a o rok později se jim narodila dcera Lilah.

Michal "Zavy" Zavázal

Herecká filmografie

Filmy

2019 Captain Marvel
2017 Blood Honey
2015 Broad Squad (TV film)
2013 Tasmánští čerti (TV film)
2011 Partners (TV film)
2010 The Quinn-tuplets (TV film)
2009 Asteroid Kassandra (TV film)
2008 Iron Road (TV film)
2007 Na domácí půdě
2005 Tennis, Anyone...?
2004 Hokejový zázrak
2003 Test
2002 Kouzlo obyčejného života (TV film)
Odyssey 5 (TV film)
Why Don't You Dance
2001 Green, The
2000 No Man's Land

TV seriály

2019 Star Trek: Discovery (TV seriál)
Point of Light (S02E03)
2017 Star Trek: Discovery (TV seriál)
Into the Forest I Go (S01E09)
Si Vis Pacem, Para Bellum (S01E08)
Lethe (S01E06)
další epizody (5)
Frequency (TV seriál)
Harmonic (E12)
Negative Copy (E11)
The Edison Effect (E10)
2016 Frequency (TV seriál)
Gray Line (E09)
Interference (E08)
Notorious (TV seriál)
Tell Me a Secret (E04)
The Perp Walk (E02)
Pilot (E01)
Code Black (TV seriál)
First Date (S01E13)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Kidnapping 2.0 (S01E01)
Minority Report (TV seriál)
Zlodějská čest (E06)
The Astronaut Wives Club (TV seriál)
Landing (E10)
The Dark Side (E09)
Abort (E08)
další epizody (10)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Beránek (S04E14)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Zlomené srdce (S05E10)
2014 Noční směna (TV seriál)
Bitva o Alamo (S01E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mládeži nepřístupno (S12E06)
Sevření (S12E04)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Rodinná pouta (E10)
Městečko Haven (TV seriál)
Nesnáze s nesnázemi (S04E10)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Rudý tým (S04E18)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Patogenní zóna (S08E23)
2012 Grimm (TV seriál)
Big Feet (S01E21)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Hrdinové a zločinci (S04E02)
Private Practice (TV seriál)
A Step Too Far (S04E17)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Broken Engagement/Trashman (E07)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Vězeň na útěku (S01E04)
Anatomie lži (TV seriál)
Dobře mířená kulka (S02E17)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Co se děje doma (S06E10)
2009 Posel ztracených duší (TV seriál)
Endless Love (S04E22)
Cursed (S04E21)
Thrilled to Death (S04E19)
další epizody (11)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Asking for Flowers (S01E04)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Ball & Chain (S04E10)
Pieces of You (S04E09)
Heart & Soul (S04E08)
další epizody (4)
2006 Jericho (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Cesta tam a zase zpátky (S02E15)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Varovný plakát (S04E16)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
2001 Leap Years (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace