foto

Charlayne Woodard

  • nar. 29.12.1953 (64 let)
    Albany, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Skleněný
2013 Things Never Said
2005 Lackawanna blues (TV film)
2003 DC Sniper - 23 dní strachu (TV film)
2002 Sluneční země
2000 Million Dollar Hotel
Vyvolený
1998 Okolo ohně
Svatba (TV film)
1997 Touched by Evil (TV film)
1996 Běh za snem: Příběh Gail Deversové (TV film)
Oko za oko
Čarodějky ze Salemu
1995 Konec Divokého západu (TV film)
1994 Angie
Těhotná za každou cenu
1993 Muž meteor
1991 Polda Artie Lewis
Řekl, řekla...
1989 Rozbouřený život
1988 Bůh žehnej dítěti (TV film)
Ich und Er
1984 Koumáci
1982 Ain't Misbehavin' (TV film)
Hard Feelings
1979 Vlasy
1978 Cindy (TV film)

TV seriály

2018 Pose (TV seriál)
Mother of The Year (S01E08)
Pink Slip (S01E07)
The Fever (S01E04)
další epizody (6)
2016 People of Earth (TV seriál)
Lost and Found (S01E09)
Černá listina (TV seriál)
Ředitel č.24 Dokončení (S03E10)
2015 Pozůstalí (TV seriál)
Geografická záležitost (S02E02)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Hrdina bez domova (S08E06)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Smoked (S12E24)
2009 Médium (TV seriál)
The Man in the Mirror (S05E16)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Turek (S01E03)
Pilot (S01E01)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Underbelly (S08E07)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Panenství (S06E18)
Identita (S06E12)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Kriminálník (S05E21)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Ztráta (S05E04)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Chameleon (S04E01)
Ticho (S03E23)
2000 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Gray Matters (S06E14)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Teacher's Pet (S05E18)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
McNeil and Pray (S05E11)
Gun with the Wind (S05E10)
Physician, Heal Thyself (S04E24)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Hope Against Hope (S03E26)
Take My Wife, Please (S03E15)
Split Decisions (S03E12)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Divided Loyalty (S03E09)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Shutt Down (S01E06)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace