foto

Charlayne Woodard

  • nar. 29.12.1953 (66 let)
    Albany, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Skleněný
2013 Things Never Said
2005 Lackawanna blues (TV film)
2003 DC Sniper - 23 dní strachu (TV film)
2002 Sluneční země
2000 Million Dollar Hotel
Vyvolený
1998 Okolo ohně
Svatba (TV film)
1997 Touched by Evil (TV film)
1996 Běh za snem: Příběh Gail Deversové (TV film)
Oko za oko
Čarodějky ze Salemu
1995 Konec Divokého západu (TV film)
1994 Angie
Těhotná za každou cenu
1993 Muž meteor
1991 Polda Artie Lewis
Řekl, řekla...
1989 Rozbouřený život
1988 Bůh žehnej dítěti (TV film)
Ich und Er
1984 Koumáci
1982 Ain't Misbehavin' (TV film)
Hard Feelings
1979 Vlasy
1978 Cindy (TV film)

TV seriály

2020 Bull (TV seriál)
Child of Mine (S04E13)
2019 Bluff City Law (TV seriál)
When the Levee Breaks (E05)
Prodigal Son (TV seriál)
Pied-A-Terre (E09)
All Souls and Sadists (E06)
Designer Complicity (E04)
další epizody (4)
Pose (TV seriál)
Revelations (S02E08)
What Would Candy Do? (S02E05)
Sneaky Pete (TV seriál)
The Brooklyn Potash (S03E10)
The Sunshine Switcheroo (S03E08)
The Vermont Victim & The Bakersfield Hustle (S03E04)
2018 Pose (TV seriál)
Matka roku (S01E08)
Výpověď (S01E07)
Horečka (S01E04)
další epizody (6)
2016 People of Earth (TV seriál)
Lost and Found (S01E09)
Černá listina (TV seriál)
Ředitel č.24 Dokončení (S03E10)
2015 Chasing Life (TV seriál)
Cancer Friends with Benefits (S01E14)
Pozůstalí (TV seriál)
Geografická záležitost (S02E02)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Hrdina bez domova (S08E06)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Smoked (S12E24)
2009 Médium (TV seriál)
The Man in the Mirror (S05E16)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Turek (S01E03)
Pilot (S01E01)
2007 Pohotovost (TV seriál)
Rozdílné názory (S13E13)
Porušení důvěry (S13E12)
2006 Po právu (TV seriál)
The Public Burning (E08)
Žralok (TV seriál)
Fashion Police (S01E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Underbelly (S08E07)
Pohotovost (TV seriál)
Žádná tajemství mi nepříkej (S13E10)
Dětská skládačka (S13E07)
Jádro věci (S13E06)
další epizody (5)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Panenství (S06E18)
Identita (S06E12)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Kriminálník (S05E21)
2003 Vzkvétající město (TV seriál)
Fearless (S01E16)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Ztráta (S05E04)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Chameleon (S04E01)
Ticho (S03E23)
2000 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Gray Matters (S06E14)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Teacher's Pet (S05E18)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
McNeil and Pray (S05E11)
Gun with the Wind (S05E10)
Physician, Heal Thyself (S04E24)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Hope Against Hope (S03E26)
Take My Wife, Please (S03E15)
Split Decisions (S03E12)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Divided Loyalty (S03E09)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Shutt Down (S01E06)
Frasier (TV seriál)
Moučné dítě (S02E04)
1993 Fresh Prince (TV seriál)
Děťátko přichází na svět (S03E20)
1992 Fresh Prince (TV seriál)
Nejmilejší maminka (S03E13)
1991 Fresh Prince (TV seriál)
Veselé Vánoce (S02E13)
Hádej, kdo přijde na svatbu (S02E06)
1989 Roseanne (TV seriál)
Sweet Dreams (S02E08)
Guilt by Disassociation (S02E03)
Let's Call It Quits (S01E23)
1988 Roseanne (TV seriál)
Radio Days (S01E05)
Life and Stuff (S01E01)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky