foto

John Ducey

  • nar. 21.1.1969 (48 let)
    Endwell, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Joe Dick
Pray for Rain
Running Wild
2011 Sladký život - Film (TV film)
2010 The Search for Santa Paws
2006 Danika
2005 Grown Men (TV film)
2002 Sun Gods (TV film)
1998 Drtivý dopad
Králové pláže
Zack and Reba
1995 Favorite Deadly Sins (TV film)
Rumplcimprcampr
1994 One Woman's Courage (TV film)
Perry Mason: Případ mrtvého guvernéra (TV film)

TV seriály

2017 Feud (TV seriál)
More, or Less (S01E04)
2016 The Detour (TV seriál)
The Drop (S01E08)
Castle na zabití (TV seriál)
Tři přání (S08E17)
2014 Bad Judge (TV seriál)
2013 Dads (TV seriál)
2012 Táta to zvládne (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
2009 JONAS (TV seriál)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Za vším hledej ženu (S05E06)
2007 iCarly (TV seriál)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Nahrané finále (S02E14)
2006 My Boys (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Kdo podpálil stodolu (S01E11)
2005 Freddie (TV seriál)
Hot Properties (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a velký konkurz (S01E10)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Battery Park (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Katie Joplin (TV seriál)
Movie Stars (TV seriál)
Oh, Grow Up (TV seriál)
1998 Encore! Encore! (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
LateLine (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Against the Grain (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Dirt
2012 Sperm Donor

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace