foto

J. Kenneth Campbell

  • nar. 22.7.1947 (72 let)
    Flushing, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ptáče
2008 Butcher's Daughter, The
The Only Good Indian
2005 Hádej kdo?
2003 Od srdce k srdci (TV film)
2002 Protiúder
2001 Free
Supersvůdníci
2000 Transport
U.S. Seals
1999 Michael Landon, the Father I Knew (TV film)
Modrý blesk
1998 Operace Delta Force II (TV film)
Skandál Bulworth
1997 Turbulence
Uleeovo zlato
1996 Mars útočí!
1994 Cobb
Cosmic Slop (TV film)
1993 Nebezpečná hra
1992 Interceptor
Stůj, nebo maminka vystřelí!
1991 Akademický zločin (TV film)
Let vetřelce
1990 Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
Johnny Ryan (TV film)
Poslední z nejlepších
The Big One: The Great Los Angeles Earthquake (TV film)
1989 Nevinný muž
Propast
1988 Deadline: Madrid (TV film)
Voskové muzeum
1987 Supové hrůzy
1986 Perry Mason: Případ střílejícího herce (TV film)
1985 Rychlá smrt
1982 Macbeth (TV film)
1980 The Changeling
1979 Pomsta
1978 Cops and Robin (TV film)
Katastrofa letu 401 (TV film)

TV seriály

2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
2005 První prezidentka (TV seriál)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Line (S03E03)
Frasier (TV seriál)
Jikry vedoucí do pekel (S10E18)
2000 Lovkyně (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Opuštěné dítě (S02E11)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Řeč těla (S01E14)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Stěna / Tabule / Únik / Recept / Letní tábor (S02E03)
1997 Journey of Allen Strange, The (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1995 Odpadlík (TV seriál)
Balada o D.B. Cooperovi (S04E03)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Dvakrát měř, jednou věř (S02E18)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1991 P.S. Miluju tě (TV seriál)
Prince Valiant (TV seriál)
1990 Lifestories (TV seriál)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Favorite Son (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1987 Buck James (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 George Washington (TV seriál)
1983 Kennedy (TV seriál)
Policejní šéfové z Delana (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Dokumentární

1987 Dear America: Letters Home from Vietnam (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky