foto

Sakina Jaffrey

  • nar. 14.2.1962 (56 let)
    Manhattan, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Behold My Heart
Equalizer 2
Rudá volavka
2017 The Meyerowitz Stories (New and Selected)
2016 V nejistotě
2012 Domino Effect, The
2011 Breakaway
2009 Company Retreat
2008 The Ode
The Understudy
Určitě, možná
2007 Cesta za snem
Where God Left His Shoes
2006 Hiding Divya
2004 Manchurianský kandidát
Život s Helenou
2003 American Made
Ash Tuesday
2002 Guru
Pravda o Charliem
2001 Mystic Masseur, The
Revolution #9
1999 Chutney Popcorn
Skrytá tvář ošetřovatelky
1996 Denní světlo
1995 Kouzelný klíč
1991 Masala
1989 Otroci New Yorku
1988 Perfect Murder, The

TV seriály

2018 Timeless (TV seriál)
Chinatown (S02E10)
The General (S02E09)
The Day Reagan Was Shot (S02E08)
další epizody (10)
Madam Secretary (TV seriál)
E Pluribus Unum (S05E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Clarity (S07E10)
Standoff (S07E03)
Rebel Rebel (S07E02)
2017 Timeless (TV seriál)
The Red Scare (S01E16)
Public Enemy No. 1 (S01E15)
The Lost Generation (S01E14)
další epizody (6)
Mr. Robot (TV seriál)
eps3.5_kill-pr0cess.inc (S03E06)
2016 Timeless (TV seriál)
The Capture of Benedict Arnold (S01E10)
Last Ride of Bonnie & Clyde (S01E09)
Space Race (S01E08)
další epizody (10)
Mr. Robot (TV seriál)
eps2.9_pyth0n_pt1.p7z (S02E11)
eps2.2_init1.asec (S02E04)
eps2.0_unm4sk-pt2.tc (S02E02)
Mrtvý bod (TV seriál)
Temné ostrovy (S01E11)
The Mindy Project (TV seriál)
Concord (S05E06)
Nurses' Strike (S05E02)
Bernardo & Anita (S04E18)
2015 Mr. Robot (TV seriál)
eps1.8_m1rr0r1ng.qt (S01E09)
eps1.6_v1ew-s0urce.flv (S01E07)
eps1.5_br4ve-trave1er.asf (S01E06)
Ospalá díra (TV seriál)
Prokletý obraz (S02E13)
The Mindy Project (TV seriál)
The Lahiris and the Castellanos​ (S04E11)
While I Was Sleeping (S04E01)
2014 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 26 (S02E13)
Chapter 21 (S02E08)
Chapter 20 (S02E07)
další epizody (7)
Ospalá díra (TV seriál)
Máma (S02E09)
Schránka (S02E07)
Kořen všeho zla (S02E03)
další epizody (4)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 13 (S01E13)
Chapter 12 (S01E12)
Chapter 11 (S01E11)
další epizody (11)
2012 Girls (TV seriál)
Vagíno-panika (S01E02)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Thanksgiving (S02E08)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Outsider (S08E12)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Majáles (S01E09)
Za sedm minut dvanáct (S01E08)
2004 Sex ve městě (TV seriál)
Pláč (S06E18)
Právo a pořádek (TV seriál)
Caviar Emptor (S14E23)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Endurance (S11E01)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace