foto

Jason Blicker

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Joke Thief
2015 Bark Ranger
Life
Muž na laně
No Deposit
2014 Big Fat Stone, The
Queen of the Night
2013 Real Gangsters
2012 Terapie strachu (TV film)
2011 Hidden 3D
2010 Krach
Santův převlek (TV film)
Válka blogerek (TV film)
2009 Puck Hogs
2008 Mafiánka (TV film)
2006 Měsíc v ohrožení (TV film)
2004 Bouře v Brooklynu (TV film)
Cizinec (TV film)
Den poté
2003 Full-Court Miracle (TV film)
Případ Mahowny
2002 Jackie Gleason (TV film)
Žár mládí (TV film)
2001 Jenifer (TV film)
Návrat do pekla (TV film)
Rukojmí (TV film)
1999 Superstar
1998 Drsňák
Garbage Picking Field Goal Kicking Philadelphia Phenomenon, The (TV film)
Mazaní hoši
Nahé město: Poslední soud (TV film)
Nahé město: Vražedné Vánoce (TV film)
1997 Zkurvení šmejdi
1996 Kolaps (TV film)
Mrtvý bod
1995 Almost Golden: The Jessica Savitch Story (TV film)
Jungleground
Železný orel 4
1994 Bez soutěže
Getting Gotti (TV film)
Relativní strach
1993 Florida, La
J.F.K.: Reckless Yout (TV film)
1992 Lolita (TV film)
Trial of Red Riding Hood, The (TV film)
1991 Baby on Board
Úlovek z Beverly Hills
1990 African Journey
African Journey 2
1989 African Journey (TV film)
American Boyfriends
Zpívání
1988 Přepnout na život
Return of Ben Casey, The (TV film)
Železný orel 2
1986 As Is (TV film)
Many Happy Returns (TV film)

TV seriály

2017 Save Me (TV seriál)
2014 The Best Laid Plans (TV seriál)
2013 Cracked (TV seriál)
Hannibal (TV seriál)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Be a Man (S02E04)
Firma (TV seriál)
Agent bez minulosti (TV seriál)
Punchout (S02E11)
Gauntlet (S02E06)
2011 Kingová (TV seriál)
Single White Spenny (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Zkušební doba (S03E02)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Living in Your Car (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
2008 M.V.P. (TV seriál)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Poprvé, podruhé, potřetí (S05E09)
2005 Bod G (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
The Newsroom (TV seriál)
2002 She Spies (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 State of Grace (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Změna přístupu (S01E07)
Brooklyn South (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)
1996 The Newsroom (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 The Hardy Boys (TV seriál)
1994 Picture Windows (TV seriál)
Robocop (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Matrix (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Sirény (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1990 Max Glick (TV seriál)
1989 C.B.C.'s Magic Hour (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Duch ze Záhrobí (S04E17)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 Tough Guys

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2015 Tough Guys

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace