foto

František Šindelář

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1971 Šance
1970 Tvář pod maskou
1969 Panenství a kriminál
Přehlídce velím já!
1968 Rekviem za kouzelnou flétnu (TV film)
1967 Na zapřenou (TV film)
Tajemství Viléma Storitze (TV film)
1966 Návrat ztraceného syna
1965 Bílá paní
Káťa a krokodýl
1964 Dobrodružství s nahým klukem
Každý den odvahu
1963 Cesta hlubokým lesem
1962 Deštivý den
Poslední etapa
1961 Pouta
Střevíčky
Tereza
1960 Černá sobota
1959 Král Šumavy
Slečna od vody
1958 Mezi nebem a zemí
1957 Škola otců
Štěňata
1956 Hra o život
Jurášek
1955 Kam s ním?
Muž v povětří
1954 Nejlepší člověk
1953 Můj přítel Fabián
Přicházejí z tmy
1952 Mladé srdcia
1951 Kombajn
Milujeme
1950 Racek má zpoždění
Slepice a kostelník
1949 Dva ohně
Soudný den
Veliká příležitost
1948 Bílá tma
Železný dědek
1947 Alena
Muzikant
Portáši
1946 13. revír
Pancho se žení
V horách duní
Velký případ
1945 Rozina sebranec
1944 Počestné paní pardubické
1943 Mlhy na blatech
Tanečnice
Čtrnáctý u stolu
Šťastnou cestu
1942 Muži nestárnou
Zlaté dno
1941 Hotel Modrá hvězda
Jan Cimbura
Paličova dcera
Preludium
Rukavička
1940 Babička
Katakomby
Když Burian prášil
Maskovaná milenka
Minulost Jany Kosinové
Pacientka Dr. Hegla
Panna
Pohádka máje
Přítelkyně pana ministra
To byl český muzikant
Za tichých nocí
1939 Dívka v modrém
Dědečkem proti své vůli
Královna stříbrných hor
Lízino štěstí
Ohnivé léto
Zlatý člověk
1938 Andula vyhrála
Boží mlýny
Boží mlýny (německá verze)
Cestou křížovou
Co se šeptá
Děti na zakázku
Milování zakázáno
Pozor, straší!
Soud boží
Svatební cesta
Umlčené rty
Vzhůru nohama
1937 Děvčata, nedejte se!
Děvče za výkladem
Kariéra matky Lízalky
Krb bez ohně
Lidé pod horami
Poručík Alexander Rjepkin
Poslíček lásky
Píseň drožkáře
Rozvod paní Evy
Svět patří nám
Výdělečné ženy
1936 Divoch
Irčin románek
Manželství na úvěr
Páter Vojtěch
Světlo jeho očí
Tvoje srdce inkognito
Ulička v ráji
Vzdušné torpédo 48
1935 ...a život jde dál...
Barbora řádí
Jánošík
Král ulice
Listopad
1934 Na Svatém Kopečku
Pozdní máj
Rozpustilá noc
U nás v Kocourkově
V cizím revíru
Za ranních červánků
Život je pes (německá verze)
Život vojenský - život veselý
1933 Na sluneční straně
V tom domečku pod Emauzy

Dokumentární

1968 Inzerát (TV film)
1961 Herec Stanislav Neumann
1939 Divotvorné oko

Střihačská filmografie

Filmy

1942 Okouzlená

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace