Reklama

Reklama

Marek Brodský

Marek Brodský

nar. 19.05.1959 (64 let)
Praha, Československo

Diskuze

mikchal

mikchal (hodnocení, recenze)

Teraz ho sledujem v skreckovi a je Marek je vynikajuci. Velka skoda, ze aspon malu cast svojej profi kariery aj v a po 90 rokoch nevenoval herectvu.

sator

sator (hodnocení, recenze)

S Robertem Geislerem a Kryštofem Hanzlíkem napsali scénář pro road movie o dvou padesátiletých looserech. "Jedna figura je malíř, který už pět let neprodal obraz, kalí, vypnou mu elektřinu.......Shání producenta...

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

JWK

Jak jste přišel na to, že je Brodský protekční synek? Že měl slavného otce ? A co? V Rozpuštěný a vypuštěný byl výborný nezávisle na tom, co Vy tu plácáte a je úplně jedno, zda to hrál či šlo o jeho přirozenost. Důležitý je výsledek.

JWK

JWK (hodnocení, recenze)

berg.12

Asi by se našly stejný polena, ale v zásadě souhlasím. Protekční synek, bez špetky hereckého talentu. Rozpuštěný a vypuštěný je něco jiného, tam ta jeho "prkennost" byla vlastně chtěná a tím pádem nepřekonatelná, jenže z jeho strany to nebylo umění, ale přirozenost, takže by jste neměli tleskat NEherci Brodskému ale tomu kdo ho do té role protlačil. 

na příspěvěk reagoval gonga

Uživatel JWK smazal svůj příspěvek.

Vladajsoucna

Vladajsoucna (hodnocení, recenze)

V ostatních uměleckých oblastech třeba dělá kvalitní práci, ale coby herec se rozhodně nepotatil. Jako trouba Hlaváček se ještě jeho (ne)herectví dalo zkousnout v rámci parodického žánru, zato v ostatních rolích...

lolaloka

lolaloka (hodnocení, recenze)

Poleno nevím....ale polena hrál dokonale.. viz mladý detektiv v Rozpuštěný a vypuštěný, nesmělý neprůbojný hoch v seriálu Křeček v noční košili.... nedokážu si v těch rolích představit nikoho jiného, navíc byl docela pěknej takže u mě dobrý :-) ( v tom co hrál)

Herec

Producent

Host

Reklama

Reklama