foto

Emanuel Formánek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1971 Svět otevřený náhodám
1969 Odvážná slečna
Rozhovory (TV film)
Utrpení mladého Boháčka
1968 Nejlepší ženská mého života
Pražské noci
1967 Hra bez pravidel
Přísně tajné premiéry
Zločin a trik I. (TV film)
Zločin a trik II. (TV film)
1966 Lidé z maringotek
1965 Škola hříšníků
1964 Hvězda zvaná Pelyněk
Obraz (TV film)
1963 Bez svatozáře
1962 Biliár
Blecha
Horoucí srdce
1961 Kotrmelec
Noční host
1960 Bílá spona
Policejní hodina
1959 Dařbuján a Pandrhola
Křižovatky
Princezna se zlatou hvězdou
Sen noci svatojánské
1958 Dnes naposled
Povodeň
1957 Bomba
1956 Advent
Zlatý pavouk
1955 Kam s ním?
Rudá záře nad Kladnem
1954 Cirkus bude!
1953 Kavárna na hlavní třídě
1952 Anna proletářka
Dovolená s Andělem
Staré pověsti české
1951 Mordová rokle
1950 Temno
1949 Čertův mlýn
Dnes o půl jedenácté
Vzbouření na vsi
1948 Dnes neordinuji
Dvaasedmdesátka
Na dobré stopě
Zelená knížka
1947 Jan Roháč z Dubé
Nikdo nic neví
Znamení kotvy
1946 Kamenný kvítek
1941 Střevíčky slečny Pavlíny
1940 Artur a Leontýna
Dceruška k pohledání
Konečně sami
Madla zpívá Evropě
Okénko do nebe
Pelikán má alibi
Píseň lásky
Poslední Podskalák
Pro kamaráda
Prosím, pane profesore!
Směry života
Život je krásný
1939 Bílá jachta ve Splitu
Dobře situovaný pán
Její hřích
Kdybych byl tátou
Nevinná
Paní Morálka kráčí městem
Příklady táhnou
Srdce v celofánu
Studujeme za školou
Teď zas my
Tulák Macoun
Ulice zpívá
U svatého Matěje

Dokumentární

1970 Muž, který rozdával smích
1964 Sparta - Slavia
1961 Zasloužilý umělec Eman Fiala
1960 Národní umělec Zdeněk Štěpánek
1958 Vlasta Burian
1954 Čínské jaro
1950 Čína v boji

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace