Reklama

Reklama

Útěk z planety Země

  • USA Escape from Planet Earth (více)
Trailer 1

Slyšeli jste už o planetě Baab? A věděli jste, že tam žijí zábavní modří ufoni, kteří mají dokonce svého národního hrdinu? Je to astronaut Scorch Supernova, expert na nebezpečné záchranné mise, u kterých mu nenápadně pomáhá jeho super inteligentní bratr Gary. Když na vesmírné stanici zachytí volání SOS z obávané planety Země, Scorch neváhá ani minutu a vydá se vstříc neznámému světu do hlubin vesmíru. Gary se ho snaží varovat, ale marně. Scorch se chytí do pasti a skončí v rukou lidí, kteří s ním nemají dobré úmysly. Garymu nezbývá nic jiného, než vymyslet dokonalý plán útěku z planety Země, aby zachránil Scorche a všechny své mimozemské přátele. (Mirius FD)

(více)

Videa (43)

Trailer 1

Recenze (105)

honajz 

všechny recenze uživatele

Animák, který svými hláškami pobaví spíše rodiče („Georgi! Lucasi! Jamesi! Camerone!“) a neochvějně stojí na rodinných hodnotách, kde si bratři přes svou rozdílnost pomáhají a doplňují se, a kde synové prozřou, že jejich otcové jsou rovněž hrdinové. Hodně věcí jsem doufal, že se nějak lépe vyřeší / uzavře / vysvětlí / vypointí. Šedí mimozemšťané, ta podivnost s otcem hvězdářem (kde to mělo nějakou pointu?), i ostatní mimoni jsou jen do počtu. Celkově příjemně oddechové, s pár skutečně dobrými hláškami či vtípky, ale celkově nedotažené a scenáristicky vlastně vachrlaté (když to srovnám s propracovanými animáky jako Příběh hraček nebo Megamysl). ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle animák, je udělaný tak nějak napůl. Kdyby někdo z tvůrců, zašel do PIXARU a poptal se co a jak ( pořád nemůžu nějak pochopit, proč se některé společnosti prostě nespojí a nedělají na společných filmech - vydělaly by na tom podle mě všichni ) bylo by to určitě daleko líp zpracováno. Příběh je dětskej jak se dalo očekávat a animace je tak na hraně lepšího průměru. Slizkej plazivec a jednooká cholerička, se dětem na 99% budou líbit a generála ( už od pohledu hnusák ) samozřejmě nenávidět. Já si myslím že se z příběhu dalo vytřískat daleko víc a mohla to být dobrá nahrávka na případné pokračování. // - // Co jsem ve filmu celkem ocenil, byla future technologie ( nebo spíše emzácká ) A jak Gary opravoval ten Bluboniovej reaktor, tak detaily byly prostě hezky zpracované ( jak to do sebe pěkně zapadalo a atak ) -- Kdybych na tom byl v kině asi by mě ty prachy i celkem mrzely, ale na flash klíči od kamaráda ( hodně , ale hodně kvalitní kinorip - až jsem se musel přesvědčit že nekoukám na DVD ) se to dalo zkousnout. 3 hvězdy ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Neschopnost natočit něco originálního v oblasti animovaného filmu je mi trnem v oku už docela dlouho. Nevím, jestli už je žánr skutečně tak vyprázdněný, ale copak jsme tu nedávno neměli "Planetu 51"? Ta měla stejnou zápletku, akorát z cizí planety se chtěl dostat člověk. Tady unikají ufouni z naší. No, a to je vlastně celé. Že by zase někdo přišel s něčím novým? Vezme si tuhle výzvu na triko zase "Pixar"? Nějaké projekty se u nich rýsují, tak uvidíme. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Ľahko podpriemerný animák, ktorý sa hrá na to, aký je strašne cool a ide s dobou. No nie je to tak. Je tam síce zopár vtipných scén a dobrých prirovnaní, ale inak je to celkom suchý filmik, ktorý snáď nestojí ani za zhliadnutie. Ale je to farebné a hýbe sa to, takže pre deti ako stvorené. A navyše deti nehľadajú logiku, chcú sa len baviť. ()

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

Začátek byl celkem svižný - mimozemská akce, pěkné představení planety ABBA, teda BAAB. Zápletku jsem si přál tak trochu stealth, což mi nevyšlo a i přes to, že se jedná o animák směřován více k dětskému publiku, jako pohádka na víkend to určitě obstojí. Nejvíc jsem se nudil v pasáži "save mission" jinak to celkem utíkalo a pak mohli udělat ještě jednu chuťovku. Ty 2 experty mohli nadabovat Simon Pegg a Nick Frost, bylo by to dokonalé. [FILM VIDĚN DÍKY ČSFD] ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Když Gary (Rob Corddry)  přiletí na Zemi a jeho loď má problémy z motory, je slyšet nejen zvuk motorů, ale i zvuk R2-D2 z filmové série Hvězdné války. (Terva)
  • Ve 42´ v jídelně je vidět „Blormo“, plody, které sbíral na planetě Zahrada titan Thanos, ve filmu Avengers: Endgame (2019). (darrek007)

Reklama

Reklama