foto

Ted Gehring

  • nar. 6.4.1929
    Bisbee, Arizona, USA
  • zem. 28.9.2000 (71 let)
    Steelville, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Vražedné svádění (TV film)
1987 U.S. Marshals: Waco & Rhinehart (TV film)
1986 Štvanci
1985 Murphyho dobrodružství
1984 Gone Are the Dayes (TV film)
1983 Night the Bridge Fell Down, The (TV film)
1982 Help Wanted: Male (TV film)
Nejlepší bordýlek v Texasu
1981 Legend of the Lone Ranger, The
1980 Když se čas naplnil
Memory of Eva Ryker, The (TV film)
1979 Gang jablkových knedlíků opět zasahuje
Hanging by a Thread (TV film)
Jennifer: Příběh jedné ženy (TV film)
On the Air Live with Captain Midnight
Rebels, The (TV film)
1978 Are You in the House Alone? (TV film)
Ponorka na dně
The Gypsy Warriors
1977 Princip domina
1976 Bijásek
Cesta ke slávě
Richie Brockelman: The Missing 24 Hours (TV film)
The Invasion of Johnson County (TV film)
Whiz Kid and the Carnival Caper, The (TV film)
1975 Hindenburg
Judgment: The Court Martial of Lieutenant William Calley (TV film)
Mackintosh and T.J.
Návrat Joe Forrestera (TV film)
Rafferty and the Gold Dust Twins
Sbohem buď, lásko má
Who Is the Black Dahlia? (TV film)
1974 Betrayal (TV film)
Columbo: Vydat nebo zemřít (TV film)
Law, The (TV film)
Letiště 1975
Pohled společnosti Parallax
Prasečí farma (TV film)
Return of the Big Cat (TV film)
Strange and Deadly Occurrence, The (TV film)
The Story of Pretty Boy Floyd (TV film)
The Whiz Kid and the Mystery at Riverton (TV film)
Willie Dynamite
1973 Deadhead Miles
Drsná Oklahoma
If I Had a Million (TV film)
Mad Bomber, The
1972 Culpepperovi hoši
Jigsaw (TV film)
Mizerná banda
Velká Northfieldská loupež
1971 Chlupatý poradce
Divocí tuláci
Honky
Sam Hill: Who Killed Mr. Foster? (TV film)
1970 Intruders, The (TV film)
Monte Walsh
Říkejte mi pane Tibbsi
1969 Then Came Bronson (TV film)
Viva Max!
Wake Me When the War Is Over (TV film)
1968 Případ Thomase Crowna
The Young Runaways
1967 Průsmyk apačů
1966 Swamp Country

TV seriály

1986 Matlock (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1985 Stir Crazy (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Yellow Rose, The (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
The Devlin Connection (TV seriál)
1981 Best of the West (TV seriál)
Code Red (TV seriál)
Father Murphy (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Supertrain (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Nikdo to nemá rád horké (S07E07)
1977 Code R (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Operation Petticoat (TV seriál)
Oregon Trail, The (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Captains and the Kings (TV seriál)
Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Sara (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Family Holvak, The (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
Swiss Family Robinson (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1974 Cowboys, The (TV seriál)
Happy Days (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
Sons and Daughters (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Toma (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Inkubátor (S02E12)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
The Delphi Bureau (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Young Dr. Kildare (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Místo přidělení: Země (S02E26)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Hondo (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace