foto

Betsy Aidem

  • nar. 28.10.1957 (62 let)
    Východní Meadow, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Vigilante
Aeris
2017 Liv
2016 Detours
Larchmont
2015 Iracionální muž
2014 Intimate Semaphores
2012 Smrtelné lži
2011 Dcera nejlepšího kamaráda
Margaret
Pan Popper a jeho tučňáci
The Bleeding House
2009 Mateřské galeje
2007 Zákeřné dvojče
2005 Confess
Návrat
2002 Daleko do nebe
Lidi, co znám
2000 Na mě se můžeš spolehnout
Tápající
1999 Hudba mého srdce
1995 Dva v tom
1992 Fool's Fire (TV film)
1989 Zítra na shledanou
1985 Kojak: The Belarus File (TV film)
1982 A Little Sex

TV seriály

2019 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
The Burden of Our Choices (S21E04)
2017 Bull (TV seriál)
No Good Deed (S02E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
No Surrender (S18E12)
2015 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Depravity Standard (S17E09)
Patrimonial Burden (S17E07)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
Covert War (S01E11)
Safe House (S01E09)
2012 Smash (TV seriál)
The Movie Star (S01E11)
Ve znamení raka (TV seriál)
Odlet (S03E10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Home Invasions (S13E14)
2011 Zachraň mě (TV seriál)
Mutha (S07E01)
2010 Sestřička Jackie (TV seriál)
Pečovatelka (S02E05)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Nepřipravená (S01E08)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Odkaz (S07E19)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Boys Will Be Boys (E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Tichý zabiják (S07E05)
2004 The Jury (TV seriál)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The Long Goodbye (S04E13)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Entitled (S01E15)
Právo a pořádek (TV seriál)
Entitled (S10E14)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Těhotenský večírek (S01E10)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Nullification (S08E05)
1996 High Life, The (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1993 Moon Over Miami (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Oscar, Meyer, Weiner (S01E10)
Prváci (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Volunteers (S04E02)

Host

TV pořady

2015 The Show About the Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky