foto

Betsy Aidem

  • nar. 28.10.1957 (60 let)
    Východní Meadow, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Vigilante
2017 The Sounding
2016 Detours
Larchmont
2015 Iracionální muž
2012 Smrtelné lži
2011 Bleeding House, The
Dcera nejlepšího kamaráda
Margaret
Pan Popper a jeho tučňáci
2009 Mateřské galeje
2007 Zákeřné dvojče
2005 Confess
Návrat
2002 Daleko do nebe
Lidi, co znám
2000 Na mě se můžeš spolehnout
Tápající
1999 Hudba mého srdce
1995 Dva v tom
1992 Fool's Fire (TV film)
1989 Zítra na shledanou
1985 Kojak: The Belarus File (TV film)
1982 A Little Sex

TV seriály

2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
Covert War (S01E11)
Safe House (S01E09)
2012 Smash (TV seriál)
2010 Ve znamení raka (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Pečovatelka (S02E05)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2004 The Jury (TV seriál)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
1996 High Life, The (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1993 Moon Over Miami (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Prváci (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

TV pořady

2015 The Show About the Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace