foto

Jiří Rendl

  • nar. 18.4.1982 (35 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Táta (studentský film)
Ztraceni v Mnichově
2011 Chvíle nepřítomnosti (studentský film)
2010 PIKO

TV seriály

2017 Dáma a Král (TV seriál)
Krvavá svatba (S01E06)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Rodinná záležitost (E08)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Císařovna (E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace