foto

Barbora Mudrová

  • nar. 21.9.1990 (28 let)
    Praha, Československo

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Přes prsty
Trinity
2018 Der große Rudolph (TV film)
The Last Lesson
2017 Absence blízkosti
Allmen und das Geheimnis der Libellen (TV film)
Houslová odyssea (studentský film)
2016 Pohádky pro Emu
Pravý rytíř (TV film)
Taxi 121
2015 Sedmero krkavců
2013 Žena, bůh a pomeranče (studentský film)
2012 Interande
2011 Erbarmen mit den Liebenden
2010 Vodník a Karolínka (TV film)
2008 Letopisy Narnie: Princ Kaspian
Setkání v Praze, s vraždou (TV film)
Ztracený princ (TV film)

TV seriály

2019 Walpurgisnacht (TV seriál)
Specialisté (TV seriál)
Chlad (S03E20)
2018 Der Prag-Krimi (TV seriál)
Modrý kód (TV seriál)
Zpívej, Slavíku! (S03E21)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Telecí řízky a teplý buchty (S05E38)
Polda (TV seriál)
Odpuštění (S03E08)
2017 Specialisté (TV seriál)
Desetiboj (S02E08)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Bez hlavy (S01E10)
2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Škoda lásky (TV seriál)
Zamilovaná (S02E07)
2012 Obchoďák (TV seriál)
Nanečisto (E16)
Francouzská masáž (E15)
Skladba pro Vandu (E14)
další epizody (9)
2011 Borgia (TV seriál)
Ondata Di Calore (S01E02)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2006 Oběti (TV seriál)
Nevlastní bratr (E07)
2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 Vees: Meat Song (hudební videoklip)
2015 O5 a Radeček: Máš mě na svědomí (hudební videoklip)
2014 Všichni svatí: Vytáhni mě z davu (hudební videoklip)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace