foto

Michael McShane

  • nar. 25.6.1955 (63 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Love in the Time of Monsters
2009 La bruja
2007 Bezstarostně
Holly Hobbie and Friends: Secret Adventures
2006 (Ne)šťastně až na věky
Holly Hobbie a její přátelé: Vánoční přání
2005 Galaktická brána
2004 Death and Texas
Memron (TV film)
2003 Bitva o Shaker Heights
Dobyvatelé vesmíru
2002 Planeta pokladů
Thunder Pig
Velký průšvih
2000 The Gold Cup
1999 Krása na zabití
Maléry pana Šikuly
1998 Život brouka
1997 Coronation Street: Viva Las Vegas!
Věž hrůzy (TV film)
1995 Balto
Crazy for a Kiss (TV film)
Tom a Huck
1994 A Summer Day's Dream (TV film)
Sám doma a bohatý
1992 Tales from Hollywood (TV film)
1991 Amnesty International's Big 30 (divadelní záznam)
Robin Hood: Král zbojníků
1990 Spirit of '76, The
1988 Tucker: Člověk a jeho sen

TV seriály

2019 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
The One That Got Away (S10E21)
2016 The Crossroads of History (TV seriál)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
Cycle (S01E10)
Betrayal (S01E07)
Choices (S01E06)
další epizody (4)
2013 Bluestone 42 (TV seriál)
2012 Pán času (TV seriál)
Andělé dobývají Manhattan (S07E05)
2010 Americký táta (TV seriál)
Don't Look a Smith Horse in the Mouth (S06E10)
2009 Glenn Martin DDS (TV seriál)
2008 Lab Rats (TV seriál)
2004 Barbar Dave (TV seriál)
2003 Oliver Beene (TV seriál)
2002 Believe Nothing (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
The Court (TV seriál)
2001 Don't Eat the Neighbours (TV seriál)
The Legend of Tarzan (TV seriál)
2000 Clerks (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Pohádky z celého světa (TV seriál)
1999 Hrací skříňka (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
1998 Frasier (TV seriál)
Jak pohřbít milionáře (S06E07)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Wizard (S09E15)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Spawn (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Betrayal (S09E08)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Život je boj (S02E17)
1995 Brotherly Love (TV seriál)
Caroline in the City (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 All New Alexei Sayle Show, The (TV seriál)
Broadway Stories (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
1993 Avenger Penguins (TV seriál)
1992 Big One, The (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Performance (TV seriál)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)

Dokumentární

2013 Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál)
2010 The Sweeney: The Life and Work of Jim Sweeney
1991 Robin Hood: The Myth, the Man, the Movie (TV film)

Host

TV pořady

1991 Full Wax, The (TV pořad)
S and M (TV pořad)
1988 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)
1982 Wogan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace