foto

Jesús Salvador Treviño

  • nar. 26.3.1946 (72 let)
    El Paso, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1998 Babylon 5: Třetí prostor (TV film)
1994 Příběhy ze života: Nadvláda drog: Příběh Eddieho Matose (TV film)
1988 Date Rape (TV film)
Gangs (TV film)
1982 Seguin (TV film)
1979 Raíces de sangre

TV seriály

2009 Doktor Mozek (TV seriál)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Očistec (S07E11)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Zlodějská čest (S02E20)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v cele (S02E12)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Dluh (S07E01)
2006 Spiknutí (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Matka a dítě v zátoce (S02E02)
Žena ze záhrobí (S01E22)
Muž s kostí (S01E18)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kluk ve křoví (S01E05)
Útěk z vězení (TV seriál)
Další do hry (S01E11)
Volání mrtvých (TV seriál)
'Twas the Night Before Christmas... Again (S02E06)
2004 Volání mrtvých (TV seriál)
Daddy's Girl (S01E14)
2003 O.C. (TV seriál)
The Outsider (S01E05)
Zázraky (TV seriál)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Nevstoupíš dvakrát do téže řeky (S08E12)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
1999 Křížová výprava (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Tamara's Return (S02E04)
Lovec z podsvětí (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Tváří v tvář (S04E20)
Pohled do minulosti (S04E17)
Babylon 5 (TV seriál)
Objects in Motion (S05E20)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Zúčtování (S06E21)
1997 Advokáti (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
O létání (S04E11)
Svátek (S04E03)
Výhodný obchod (S03E13)
Babylon 5 (TV seriál)
Racing Mars (S04E10)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
White Trash (S04E07)
Second Chances (S03E20)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Synové a dcery (S06E03)
Nový život (S05E12)
1996 Chameleon (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Swift Justice (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Interludes and Examinations (S03E15)
Sic Transit Vir (S03E12)
1995 Courthouse (TV seriál)
Vanishing Son (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Věrnost na dvě strany (S02E19)
1994 Sokolí oko (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1987 Mathnet (TV seriál)

Dokumentární

1972 Yo soy chicano

TV pořady

1987 Square One TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace