Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když tehdy Apophis vyléčil Teal'ca v sarkofágu, Teal'c v něj začal znovu věřit jakožto v boha. Po pár dnech se z toho dostal a vrací se do služby. Na SGC dorazil i Bra'tac, který Teal'ca prokoukne. Rozhodne se Teal'ca přesvědčit jinak – existuje rituál M’al Sharran (něco jako poslední rituál), která má Teal'ca přesvědčit, aby se vzpamatoval. Jenže kvůli vyjmutí symbionta z jeho těla umírá. Během rituálu prožívá vzpomínky, které kdysi prožil. Teď už je to na něm. Musí on sám pochopit, jaká strana je ta správná. (Varan)

(více)

Recenze (11)

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý díl. Pamatuju si, že když jsem kdysi dávno viděl SG1 poprvé, tak mi přišlo poněkud laciné/nevěrohodné, že Tealc v prvním díle jen tak a vlastně bez důvodu zradil Apophise, tato epizoda však tento moment vysvětluje a ukazuje, co mu předcházelo, což je zpracováno velmi dobře a i když je to "kecací" díl, tak ho považuji za jeden z nejlepších z 5. řady. ()

Reklama

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda trojdílu. První polovina byla slabší. Nemám moc rád kecací díly, kde se nic neděje. Ale druhá polovina je mnohem lepší jízda. Tealc si musel sáhnout až na úplné dno, aby dostal šanci se zachránit. A na závěr jsem byl až skoro dojatý. Pro mě byla doktorka Fraserová nejvýraznější postavou. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších epizod pro Teal'cův charakter s výborným hereckým výkonem Chrise Judgeho. Konečně jsme viděli, jak vlastně začal pochybovat o Goa'uldech a jiné důležité události, které ho nakonec dovedly až k té ikonické scéně z Dětí Bohů (kterou zde máme možnost vidět). I zbytek hereckého castu předvedl v téhle epizodě vynikající výkony, ten strach a péče o Teal'ca byla zobrazená velmi přesvědčivě. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama