Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při průzkumu jedné z planet Sheppardův tým zjistí od místních, že ve vesnici žije hrdina, který je neodolatelný a všichni ho tam milují. Hrdina se představí jako Lucius. Je to obchodník s léky a chce od Sheppardova týmu, aby ho vzali s sebou na Atlantidu. Když tak učiní, Sheppardův tým si začne všímat, že Beckett, Weirová a Zelenka jsou Luciem naprosto posedlí. Po čase jediný, kdo bude odolávat Luciově vlivu na Atlantidu, bude jen Sheppard, který musí Atlantidu zachránit, než bude pozdě. (Varan)

(více)

Recenze (7)

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen SGA dokáže představit humornou epizodu, ve které je však celá expedice ve velkém nebezpečí. Trochu mě mrzí, že jsem tento díl neviděl v originále. Richard Kind by byl určitě boží, i když Zdeněk Maryška mu propůjčil hlas bravurně. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taka odľahčená epizóda, žiadny wraithi. Zdá sa, že Lucius ma veľký šarm, vďaka ktorému si všetkých omota okolo prsta. Len Sheppard je imunny a musí prísť na to, co je za tým. Bolo smiešne ako mu všetci zobali z ruky. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Richard Kind (Lucius) se stal teprve třetím hercem, po Alexisu Cruzovi (Skaa'ra/Klorel) a Erickovi Avarim (Kasuf), který si zahrál jak v původním filmu Hvězdná brána (1994), tak v jeho seriálových pokračováních. Na rozdíl od ostatních nicméně neztvárnil stejnou postavu. V původním filmu hrál Garyho Meyerse, který se jako první (neúspěšně) pokusil rozluštit symboly na kartuši z Gízy, které tvořily adresu na Abydos. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama