foto

Craig Anton

  • nar. 28.8.1962 (55 let)
    Omaha, Nebraska, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Nic & Tristan Go Mega Dega
2009 Ashes
Santovi kamarádi
The Mother of Invention
2007 Bezstarostně
Dračí války
2003 Spas nás před Evou
2002 Živě z Bagdádu (TV film)

TV seriály

2016 Bobovy burgery (TV seriál)
Pro Tiki/Con Tiki (S06E15)
2015 W/ Bob and David (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Swuit (S04E14)
2014 Bobovy burgery (TV seriál)
Easy Commercial, Easy Gommercial (S04E11)
Průměrňákovi (TV seriál)
Cena (S05E14)
2013 Maron (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Muž s plánem (S06E07)
K okamžitému zveřejnění (S06E06)
2012 Key and Peele (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
Bob Day Afternoon (S02E02)
Tráva (TV seriál)
Pět mil od Yetzer Hara (S08E08)
Pohyb (S08E07)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
2010 Pretend Time (TV seriál)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Zaseté zlo (S08E05)
2008 True Jacksonová (TV seriál)
2007 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
2006 10 Items or Less (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Na svatého Valentýna (S02E16)
Vincentův svět (TV seriál)
Podivné dny (S03E07)
2005 Dva z Queensu (TV seriál)
Awed Couple (S07E08)
2004 Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Phil of the Future (TV seriál)
Tom Goes to the Mayor (TV seriál)
2003 Lucky (TV seriál)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Package Deal (S03E19)
2000 Larry, kroť se (TV seriál)
Beloved Aunt (S01E08)
1999 Random Play (TV seriál)
1998 Army Show, The (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
1995 First Time Out (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)

Dokumentární

2010 I Am Comic

TV pořady

2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
2005 Attack of the Show! (TV pořad)
2001 Late Friday (TV pořad)
Primetime Glick (TV pořad)
1997 Premium Blend (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
Mr. Show with Bob and David (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace