foto

Marcela Nohýnková

  • nar. 4.10.1948 (70 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Divadlo Pod Palmovkou
    Zenklova 34
    180 36
    Praha 8

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dvě nevěsty a jedna svatba
2016 Smutný Honza (studentský film)
2013 Případ pro rybáře (TV film)
2011 Lidice
2009 Archiv (TV film)
2001 May Day (TV film)
1998 Doma je doma (TV film)
1992 Jezevec nosí pochybnosti (studentský film)
1988 Dvě z Paříže (TV film)
1987 Dan (TV film)
1986 Devadesát jedna bílých koní (TV film)
Záhada zamčeného pokoje (TV film)
1982 Hořká vůně léta (TV film)
1976 Dlažba (TV film)
Dobrý den, město
1975 Holka na zabití
Kousek života (TV film)
1970 Jsem nebe
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové...
Zabitá neděle
Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc?
1968 Neblbni (studentský film)
Zločin v šantánu

TV seriály

2018 Lynč (TV seriál)
Špína (E06)
Syn mého otce (E05)
Rodinné vztahy (TV seriál)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Cenné věci (S02E23)
Samé dobré zprávy (S02E21)
Odrazit se ode dna (S02E18)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Pomsta (S04E03)
2016 Atentát (TV seriál)
Past na vražedkyni (E16)
2015 Atentát (TV seriál)
Popel (E08)
Stopy života (TV seriál)
Poslední návrat (S02E06)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Nedobří lidé ještě žijí (S03E26)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Smrt v láhvi (S04E09)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2009 Comeback (TV seriál)
Koprovka (S01E22)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
S. O. S. (S02E30)
Manželky se nevyhazují (S01E48)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Nech mě žít (S01E34)
Jsem na to sám (S01E14)
Všechno je pryč (S01E13)
další epizody (5)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
2001 Černí andělé (TV seriál)
May Day (E08)
1997 Život na zámku (TV seriál)
Brácha (S02E01)
1995 Muž v pozadí (TV seriál)
1994 Prima sezona (TV seriál)
Zamřížovaný charleston (E03)
1988 Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
1977 Nemocnice na kraji města (TV seriál)
1975 Pan Tau (TV seriál)
Pan Tau a rodinná slavnost (S03E05)
1972 Jana Eyrová (TV seriál)
1971 Bakaláři (TV seriál)

Dokumentární

2018 Palmovka (TV film)
2008 Blessed Is the Match: The Life and Death of Hannah Senesh

TV pořady

1998 Bakaláři 1998 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace