foto

Artemis Pebdani

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 I Love You Both
Rainbow Time
2015 Step 9
2014 Sex Tape
2010 PSA: An Important Message from Women EVERYWHERE
2009 Boldly Going Nowhere (TV film)

TV seriály

2019 Greenovi ve velkoměstě (TV seriál)
Cricket's Place/Volunteer Tilly (E30)
Skunked/Axin' Saxon (E29)
Park Pandemonium/Cricket's Biscuits (E28)
další epizody (10)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
The Cult of Sheila (S03E10)
2018 Greenovi ve velkoměstě (TV seriál)
Big Deal/Forbidden Feline (E20)
Blood Moon (E19)
Coffee Quest/Phoenix Rises (E18)
další epizody (20)
The Cool Kids (TV seriál)
TV Heist (E06)
The Cool Kids Rig an Election (E05)
Pilot (E01)
Bude líp (TV seriál)
Holding (S03E02)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Beats Boggs: Ladies Reboot (S13E03)
2017 Zornův syn (TV seriál)
Sláva synu Zornovu (E13)
Výprava za Craigem (E12)
Jak být sám sebou (E11)
další epizody (4)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Favorite Vision Miguel Matchmaker (S02E18)
2016 Zornův syn (TV seriál)
Staré časy (E08)
Bitva na Díkůvzdání (E07)
Příběh dvou Zornů (E06)
další epizody (7)
2015 Zvrhlé panství (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
Věř mi, stojí mi v jednom kuse (S04E06)
Nová holka (TV seriál)
Par 5 (S04E20)
2014 Garfunkel and Oates (TV seriál)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
Mystérium sexu (TV seriál)
Revoluce se vysílat nebude (S02E12)
Show za všechny prachy (S02E11)
Tam dole (S02E10)
další epizody (7)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Tagger (S01E02)
Drunk History (TV seriál)
2012 Skandál (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Tarotové karty (S02E13)
2011 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Bulbrouci (S03E06)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Den zoufalství (S06E16)
Špatné zprávy (S06E13)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Pretend Time (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Školní ples (S02E10)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Planý poplach (S06E12)
2009 Dr. House (TV seriál)
Zlomený (S06E01)
2008 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Buyer's Remorse (S02E14)
2006 Big Day (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Charlie Has Cancer (S01E04)
Jake in Progress (TV seriál)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
Cracking Ice (S03E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace