foto

Artemis Pebdani

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 I Love You Both
Rainbow Time
2015 Step 9
2014 Sex Tape
2010 PSA: An Important Message from Women EVERYWHERE
2009 Boldly Going Nowhere (TV film)

TV seriály

2020 Černé pondělí (TV seriál)
So Antoine (S02E02)
Greenovi ve velkoměstě (TV seriál)
Epizoda 20 (S02E20)
Epizoda 19 (S02E19)
Times Circle / Super Gramma (S02E18)
další epizody (15)
2019 Greenovi ve velkoměstě (TV seriál)
Reckoning Ball / Clubbed (S02E05)
Green Christmas (S02E04)
Elevator Action / Bad Influencer (S02E03)
další epizody (15)
Future Man (TV seriál)
Dia de Los Robots (S02E11)
PUP-E Q. Barkington (S02E09)
The Binx Ultimatum (S02E06)
další epizody (5)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
The Cult of Sheila (S03E10)
Bude líp (TV seriál)
Holding (S03E02)
2018 Cool Kids (TV seriál)
Hankovi parťáci (E06)
Volební orgie (E05)
Smuteční hostina (E01)
Greenovi ve velkoměstě (TV seriál)
Big Deal/Forbidden Feline (S01E20)
Blood Moon (S01E19)
Coffee Quest/Phoenix Rises (S01E18)
další epizody (20)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Beats Boggs: Ladies Reboot (S13E03)
2017 Zornův syn (TV seriál)
Sláva synu Zornovu (E13)
Výprava za Craigem (E12)
Jak být sám sebou (E11)
další epizody (4)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Favorite Vision Miguel Matchmaker (S02E18)
2016 Zornův syn (TV seriál)
Staré časy (E08)
Bitva na Díkůvzdání (E07)
Příběh dvou Zornů (E06)
další epizody (7)
Skandál (TV seriál)
Trump Card (S05E20)
Buckle Up (S05E19)
The Miseducation of Susan Ross (S05E16)
další epizody (7)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Being Frank (S11E06)
2015 Zvrhlé panství (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
A Rapidly Mutating Virus (S02E11)
Profesionální lháři (TV seriál)
Věř mi, stojí mi v jednom kuse (S04E06)
Skandál (TV seriál)
The Candidate (S05E11)
Baby, It's Cold Outside (S05E09)
Rasputin (S05E08)
další epizody (11)
Nová holka (TV seriál)
Par 5 (S04E20)
2014 Garfunkel and Oates (TV seriál)
Mystérium sexu (TV seriál)
Revoluce se vysílat nebude (S02E12)
Show za všechny prachy (S02E11)
Tam dole (S02E10)
další epizody (7)
Skandál (TV seriál)
Baby Made a Mess (S04E07)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Tagger (S01E02)
Drunk History (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Makes Lethal Weapon 6 (S09E09)
The Gang Tries Desperately to Win an Award (S09E03)
2012 Sketchy (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Tarotové karty (S02E13)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Charlie's Mom Has Cancer (S08E06)
2011 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Bulbrouci (S03E06)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Frank Reynolds' Little Beauties (S07E03)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Den zoufalství (S06E16)
Špatné zprávy (S06E13)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Pretend Time (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Školní ples (S02E10)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Who Got Dee Pregnant? (S06E07)
Mac's Mom Burns Her House Down (S06E06)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Planý poplach (S06E12)
2009 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Wrestles for the Troops (S05E07)
The Waitress Is Getting Married (S05E05)
Dr. House (TV seriál)
Zlomený (S06E01)
2008 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Buyer's Remorse (S02E14)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Nightman Cometh (S04E13)
Who Pooped the Bed? (S04E07)
2007 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Gets Invincible (S03E02)
2006 Big Day (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Charlie Goes America All Over Everybody's Ass (S02E09)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Charlie Has Cancer (S01E04)
Jake in Progress (TV seriál)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
Cracking Ice (S03E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky