foto

Michael Nardone

  • nar. 20.1.1967 (50 let)
    Fife, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tulipánová horečka
2016 Whisky Galore!
2015 Dítě číslo 44
2014 King Lear (divadelní záznam)
2013 Wayland's Song
2011 Mercenaries
Nezvaní hosté
2006 Low Winter Sun (TV film)
2004 Spiknutí střelného prachu (TV film)
2003 Láska a .
2002 Taggart: Bouchač (TV film)
2000 Mistr zázraků
1999 Zápas
1997 Zakázané území (TV film)
1994 Jsme jenom lidi
1993 Soft Top Hard Shoulder

TV seriály

2017 Will (TV seriál)
Brave New World (E04)
The Two Gentlemen (E03)
Cowards Die Many Times (E02)
další epizody (4)
2016 In Plain Sight (TV seriál)
Noční recepční (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Povstání barbarů (TV seriál)
2015 This Is England '90 (TV seriál)
2014 The Crimson Field (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Shetland (TV seriál)
Blue Lightning: Part 2 (S02E06)
Blue Lightning: Part 1 (S02E05)
Line of Duty (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2013 Bible (TV seriál)
Drákula (TV seriál)
Privates (TV seriál)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
2011 Field of Blood, The (TV seriál)
2010 Combat Kids (TV seriál)
Vláda (TV seriál)
Státní návštěva (S01E06)
2008 Merlin (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Sid (S02E03)
2007 Durham County (TV seriál)
Jinx (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Pokud jde o tvého otce... (S02E10)
Žádný bůh nezastaví hladového člověka (S02E09)
Nezbytný výmysl (S02E08)
další epizody (9)
2005 Řím (TV seriál)
Kořist (S01E11)
2004 Steel River Blues (TV seriál)
2002 Odvrácená tvář hor (TV seriál)
Rose and Maloney (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Inspektor Rebus (TV seriál)
Nature Boy (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Life Support (TV seriál)
1998 Creatives, The (TV seriál)
Looking After Jo Jo (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
1980 Take the High Road (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace