foto

Jan Lepšík

  • nar. 12.6.1972 (48 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Krajina ve stínu
2016 3. poločas (studentský film)
Lída Baarová
Případ pro malíře (TV film)
2013 Sebemilenec (TV film)
2009 Protektor
2005 Příběhy obyčejného šílenství
2001 Domov (studentský film)
1997 Výchova dívek v Čechách
1994 Kočka na kolejích (TV film)

TV seriály

2018 Dabing Street (TV seriál)
Inzerát (E09)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Návrat Krále (S01E01)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Čas odchodů (S04E26)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Vídeňské líbánky (E02)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Střelec (S01E06)
Diskrétní odpad (S01E05)
České století (TV seriál)
Poslední hurá (1989) (E08)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Únos (S04E01)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2012 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Archiv Felixe Burgeta (E06)
Zázraky života (TV seriál)
Oslava (S02E13)
Navždy spolu (S02E02)
2010 Pažoutovi (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
Mrtvý muž letí (S01E08)
2005 Ulice (TV seriál)
1994 Historky od krbu (TV seriál)
Cesta (S01E05)

Dokumentární

2016 Rozsudek (TV seriál)
Tajný milenec? (S02E16)
2008 Efekt přihlížejícího (TV film)

Divadelní záznam

2016 Vyhnání Gerty Schnirch (divadelní záznam)
2011 Česká měna (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky