foto

Jan Lepšík

  • nar. 12.6.1972 (45 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lída Baarová
Případ pro malíře (TV film)
Vyhnání Gerty Schnirch (divadelní záznam)
3. poločas (studentský film)
2013 Sebemilenec (TV film)
2011 Česká měna (divadelní záznam)
2009 Protektor
2005 Příběhy obyčejného šílenství
2001 Domov (studentský film)
1997 Výchova dívek v Čechách
1994 Kočka na kolejích (TV film)

TV seriály

2017 Dáma a Král (TV seriál)
Návrat Krále (E01)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Čas odchodů (S04E26)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Vídeňské líbánky (E02)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Střelec (S01E06)
Diskrétní odpad (S01E05)
České století (TV seriál)
Poslední hurá (1989) (E08)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Únos (S04E01)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2010 Pažoutovi (TV seriál)
Zázraky života (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
1994 Historky od krbu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Rozsudek (TV seriál)
Tajný milenec? (S02E16)
2008 Efekt přihlížejícího (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace