foto

Alex Karzis

  • nar. 8.6.1975 (44 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Man Vs.
2014 Dokonalý KLUK (TV film)
2011 Conduct Unbecoming
2010 Gangster Exchange
Nexus
Novinářka Amy (TV film)
2009 Pláč sovy
2008 Mafiánka (TV film)
2007 For Lease
2006 Po stopách 11. září (TV film)
2005 Jezdci z jižního Bronxu (TV film)
Milionová vražda (TV film)
2004 Hustle (TV film)
Přímý zásah
2003 Masakr na střední škole
2002 Global Heresy
Parťáci v akci
Uzavřený kruh
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Patříš jen mně (TV film)
2001 Jane Doe (TV film)
Kainovo pronásledování: Přísaha
Šílenec
2000 New Blood
1998 Slepá víra
Útočiště
1997 Hayseed
Možná jsem vrah (TV film)
1994 Ukradené štěstí
1993 I Love a Man in Uniform

TV seriály

2016 Eyewitness (TV seriál)
The Yellow Couch (E06)
The Lilies (E05)
Crème Brulèe (E04)
další epizody (5)
The Expanse (TV seriál)
Rock Bottom (S01E06)
2015 Agresivní virus (TV seriál)
Occido Lumen (S02E12)
2014 Orphan Black (TV seriál)
Mingling Its Own Nature With It (S02E03)
Governed by Sound Reason and True Religion (S02E02)
Nature Under Constraint and Vexed (S02E01)
2013 Darebák (TV seriál)
2012 Firma (TV seriál)
Good God (TV seriál)
2011 Mudpit (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Zátah (S02E05)
Skladiště 13 (TV seriál)
Čtyřicáté patro (S03E08)
2010 Doodlebops Rockin' Road Show (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Flashpoint (TV seriál)
Severed Ties (S03E02)
2009 Connor Undercover (TV seriál)
The Dating Guy (TV seriál)
2008 Dex Hamilton: Alien Entomologist (TV seriál)
2007 Dresden (TV seriál)
Hair of the Dog (E03)
MagiNation: Národ mágů (TV seriál)
2005 Naturally, Sadie (TV seriál)
Zjevení (TV seriál)
2004 Jane Show, The (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Street Time (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Pandořina skříňka (S03E19)
2001 Doc (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
Screech Owls (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
2000 Starhunter (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Prázdniny v Římě (S02E08)
1998 The Famous Jett Jackson (TV seriál)
Twitch City (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Nancy Drew (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)

Dokumentární

2007 Žraločí rodina (TV film)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace