foto

Betsy Baker

  • nar. 8.5.1955 (63 let)
    Cedar Rapids, Iowa, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Harvest Moon
2017 Girl Followed
2016 96 Souls
Lake Eerie
2015 Social Norm
2014 Speedwagon
2013 5 Hour Friends
Mocný vládce Oz
Perfect Boyfriend, The (TV film)
2011 Moon (TV film)
2010 April
Numb
Shoegazer
2009 2084
Open Ends
2007 Brutal Massacre: A Comedy
Drive Around Town
Plus or Minus: A Few Things I Thought I Should Consider
Will, The
Witches' Night
2006 Cat's Meow, The
1990 Appearances (TV film)
1981 Lesní duch
Word of Honor (TV film)

TV seriály

2018 Ostré předměty (TV seriál)
Milk (E08)
Cherry (E06)
Closer (E05)
další epizody (5)
Vražedná práva (TV seriál)
Ask Him About Stella (S04E12)
Shameless (TV seriál)
Weirdo Gallagher Vortex (S09E03)
Mo White! (S09E02)
2017 K smrti trapný (TV seriál)
The Cost of a Free Buffet (S01E03)
The Orville (TV seriál)
Mad Idolatry (S01E12)
Tohle jsme my (TV seriál)
Déjà Vu (S02E03)
Hand of God (TV seriál)
Telling Me Your Dreams (S02E02)
Gathering Dust (S02E01)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Pilot (E01)
Shooter (TV seriál)
Musa Qala (S01E03)
Mistresses (TV seriál)
The Show Must Go On (S04E13)
Ray Donovan (TV seriál)
Oplať a odjeď (S04E05)
American Horror Story (TV seriál)
Chapter 10 (S06E10)
2015 Disengaged (TV seriál)
Poslední loď (TV seriál)
Nejsou to fámy (S02E03)
Nová holka (TV seriál)
Oregon (S04E16)
2014 Průměrňákovi (TV seriál)
Optimistka (S05E20)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Možná naposledy (S07E07)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Mezi životem a smrtí (E01)
2010 Policajti z L. A. (TV seriál)
Maximum Deployment (S02E06)
2009 Dangerous Women (TV seriál)
Safety Geeks: SVI (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
To, co děláme (S15E18)
2007 Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2016 Dinner with Leatherface
2014 Invaluable: The True Story of an Epic Artist

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace