foto

Betsy Baker

  • nar. 8.5.1955 (65 let)
    Cedar Rapids, Iowa, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kajillionaire
2019 A Piece of Cake
Harvest Moon
The Premonition
2017 Girl Followed
2016 96 Souls
Lake Eerie
2015 Social Norm
Some Are Born
2014 Speedwagon
2013 5 Hour Friends
Mocný vládce Oz
Perfect Boyfriend, The (TV film)
2011 Moon (TV film)
2010 April
Numb
Shoegazer
2009 2084
Open Ends
2007 Brutal Massacre: A Comedy
Drive Around Town
Plus or Minus: A Few Things I Thought I Should Consider
Will, The
Witches' Night
2006 Cat's Meow, The
1990 Appearances (TV film)
1981 Lesní duch
Word of Honor (TV film)

TV seriály

2019 Superstore (TV seriál)
Toy Drive (S05E08)
2018 Ostré předměty (TV seriál)
Milk (E08)
Třešeň (E06)
Blíž (E05)
další epizody (5)
Vražedná práva (TV seriál)
Ask Him About Stella (S04E12)
Shameless (TV seriál)
Weirdo Gallagher Vortex (S09E03)
Mo White! (S09E02)
2017 K smrti trapný (TV seriál)
The Cost of a Free Buffet (S01E03)
The Orville (TV seriál)
Mad Idolatry (S01E12)
Baskets (TV seriál)
Ronald Reagan Library (S02E04)
Tohle jsme my (TV seriál)
Deja vu (S02E03)
Hand of God (TV seriál)
Telling Me Your Dreams (S02E02)
Gathering Dust (S02E01)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
It's Been: Part 1 (S04E01)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Pilot (E01)
Shooter (TV seriál)
Musa Qala (S01E03)
Mistresses (TV seriál)
The Show Must Go On (S04E13)
Ray Donovan (TV seriál)
Oplať a odjeď (S04E05)
American Horror Story (TV seriál)
Kapitola desátá (S06E10)
Chirurgové (TV seriál)
Nejsem ten, kdo dělá zázraky (S13E03)
2015 Disengaged (TV seriál)
Poslední loď (TV seriál)
Nejsou to fámy (S02E03)
Nová holka (TV seriál)
Oregon (S04E16)
2014 Průměrňákovi (TV seriál)
Optimistka (S05E20)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Možná naposledy (S07E07)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Mezi životem a smrtí (E01)
2010 Policajti z L. A. (TV seriál)
Maximum Deployment (S02E06)
2009 Dangerous Women (TV seriál)
Safety Geeks: SVI (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
To, co děláme (S15E18)
2007 Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2019 Dinner with Leatherface
2014 Invaluable: The True Story of an Epic Artist
2007 One by One We Will Take You: The Untold Saga of the Evil Dead
The Evil Dead: Treasures from the Cutting Room Floor

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky