foto

Carole Gutierrez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 There Are No Children Here (TV film)
1992 Overexposed (TV film)

TV seriály

2019 Stumptown (TV seriál)
Dex Education (S01E09)
I'm Sorry (TV seriál)
Quietly Bleeding (S02E01)
2018 Šílená bejvalka (TV seriál)
Nathaniel is Irrelevant (S03E13)
2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
Lidi žerou lidi (S01E05)
2016 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirty-Three (S02E11)
Vražedná práva (TV seriál)
Is Someone Really Dead? (S03E06)
2015 Dr. Ken (TV seriál)
Policie Battle Creek (TV seriál)
Heirlooms (E04)
Správná dvojka (TV seriál)
Bosch (TV seriál)
Ztracené světlo (S01E02)
Workaholics (TV seriál)
TAC in the Day (S05E13)
Průměrňákovi (TV seriál)
Halloween VI: Smrt se blíží (S07E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Pariahville (S11E06)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Zlý Santa (S07E10)
Parks and Recreation (TV seriál)
The Wall (S06E15)
2013 Máma (TV seriál)
Toilet Wine and the Earl of Sandwich (S01E19)
Vlčí mládě (TV seriál)
Proudy (S03E07)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Soudce, porota a kat (S04E11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hledej! (S10E18)
2012 1600 Penn (TV seriál)
Dámy, nedámy (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Post mortem (S08E20)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Poslední tanec (S01E12)
Ve spárech spravedlnosti (S01E04)
Anatomie lži (TV seriál)
Špinavá lojalita (S03E03)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Pinocchio v truhlíku (S06E20)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Cesta (S01E22)
Perníkový táta (TV seriál)
Už zase (S03E05)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Healing Time (S01E02)
Zapomenutí (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Ztráty a nálezy (S03E15)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Happy Trails (S05E06)
2007 Side Order of Life (TV seriál)
2006 The Loop (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Sporná rozhodnutí (S12E12)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
2004 Listen Up (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Poslední epizoda (S10E18)
Předposlední epizoda (S10E17)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
Falling in Place (S03E13)
2001 Alias (TV seriál)
Rovnováha sil (S01E03)
Noční můry (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 City of Angels (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1998 Cousin Skeeter (TV seriál)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
1993 Missing Persons (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky