Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je odhalena ničivá pravda za útokem na Mars, Picard si uvědomuje, jak daleko mnozí půjdou, aby zachovali tajemství sahající několik generací zpět, to vše, zatímco se posádka La Sirena potýká s vlastními tajemstvími a odhaleními. Narissa nasměruje své stráže, aby zajali Elnora, čímž způsobuje nečekaný řetězec událostí na Borgské kostce. (Prime Video)

(více)

Recenze (10)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Star Trek: Picard je vcelku zajímavý fenomén. Tvůrci nám vrátili jedny z nejoblíbenějších postav "zlatého ST věku", Romulany, Borgy, dodali i vcelku zajímavé nové postavy, výprava je skvělá...a přesto jde o zatím nejvzdálenější odbočku v rámci dosavadních seriálových řad. Někoho to evidentně štve a nudí, jiní jsou rádi za jakýkoliv příběh ze světa ST a podle hodnocení je i dost takových, kteří jsou za ten úkrok bokem vděční. Sledujeme teprve osmou epizodu, postavy jsou krásně vyprofilované a příběh se chýlí ke konci...ten bohužel vyeskaluje do hvězdné bitvy, podobně jako v mnou neoblíbené ST Discovery. Zpětně je pointa toho všeho dost primitivní, ale popravdě je mi to vcelku jedno... výjimečně mě až tak nezajímá cíl...prostě se vezu na té nostalgické vlně, užívám si výhledu a bavím se sledováním sympatických postav, které plácají o umělé inteligenci, což je moje oblíbené téma. ()

sirien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A poračujeme v NUUUDĚĚĚĚ!!!!! Super jízda. 90% dialogů ve Star treku je teď o pocitečcích a emocích (hlavně těch androidích. Teda, ne že by ta holka byla andoid čimkoliv jinym, než tim, že to o ní furt všichni řikaj...) a ty co nejsou se dělej mezi sofistikovaně (sarcasm) maskované komentáře aktuální politiky a explicitní odkecávání zcela předvídatelnýho děje. Dobře, 2 věci mě trošku překvapily. Zaprvé že zápletka za Romulanama je ještě nudnější, než se zdálo (místo očekávané jejich vlasntí chyby to je varování óóó tisíce let prastaré rasy) a zadruhé ninju zachránil deus ex machina návrat té-co-neni-Sedmá která pak začala dělat nějaký Borg věci který by byly big deal, kdyby to dělala Sedmá a bylo to nějak reflektovaný a tak, ale od téhle náhodné bloncky to nějak nemá váhu ani zajímavost. Ok, už sem z jakéhosi masochismu dojel až sem, tak ty závěrečný dva shit díly zvládnu taky a na tu druhou sezonu už tu ode mě všichni zdamentělí 5* solící fanové budou mít klid (pokud teda nějaká bude, zaregistroval sem že to je pro CBS spíš zaslouženej propadák...) ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak kvalita je zpátky. Přišlo mi to chvílemi trochu uspěchané, když se najednou během chvíle povedlo odhalit úplně celé pozadí a některé motivace byli najednou vyřešené. O to víc mrzí předchozí zbytečný díl, místo kterého se mohlo využít toho času na hlubší vykreslení děje z této epizody. Čím dál víc bych si dal plnohodnotný Star Trek seriál z tohoto universa s čerstvou krví a bez Picarda, který už mi tam (při vší uctě) místy spíš překáží. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela dobrý díl, hologramy mě baví, obzvlášť když jsou pohromadě, zajímavý náhled do minulosti Riose, komodorky "Ou" a tý incestní sestry, líbilo se mi subverting expectations na borgské krychli kdy Romulani vycucli všechny Borgy do vakua a jediné, co mi přišlo bizarní je že v show co má v názvu Picarda hrála tato postava v tomhle díle druhé housle a byla nejmíň zajímavou... ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijde mi hodně ujeté, zabít se hned potom co mi někdo ukáže strašlivou budoucnost. Nemyslím si, že existuje něco takového co by člověk viděl a hned nato se zabil. Ano, být zděšený, nebo znechucený, ale zabít se?! Těžko! Jinak byl tento díl opět výborný, ale vzhledem k předchozím dílům tady ta smršť informaci byla až moc rychlá.      Skvělý komentář: Martrix ! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Cristóbal Rios (Santiago Cabrera) spomína, že jeho predošlý kapitán Vandermeer predtým slúžil ako prvý dôstojník pod kapitánkou Martou Batanidesovou (J.C. Brandy). Ako bolo zobrazené v epizóde Tapisérie (1993) seriálu Star Trek: Nová generácia, ide o spolužiačku Jeana-Luca Picarda (Patrick Stewart) z Akadémie Hviezdnej flotily. (koba)

Reklama

Reklama