foto

Vladimír Michálek

  • nar. 2.11.1956 (62 let)
    Mladá Boleslav, Československo

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Český lev

Karlovy Vary IFF

Polskie Nagrody Filmowe: Orły

Režijní filmografie

Filmy

2019 Úhoři mají nabito
2016 Návštěvy u pana Greena (divadelní záznam)
Prázdniny v Provence
2014 Pohádkář
2012 Posel
2007 O rodičích a dětech
2004 Lovec a datel (TV film)
Pískovna (TV film)
2001 Babí léto
2000 Anděl Exit
1999 Jistota (TV film)
Praha očima...
1998 Je třeba zabít Sekala
1996 Zapomenuté světlo
1994 Amerika

TV seriály

2018 Dáma a Král (TV seriál)
Není kouře bez ohýnku (S02E08)
Diamanty jsou věčné (S02E07)
Zapomenutá vražda (S02E05)
další epizody (5)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Vražedné známosti (S01E08)
Krvavá svatba (S01E06)
Ve víně je vražda (S01E03)
další epizody (5)
2015 Mamon (TV seriál)
Kapitola 6: Pakt (E06)
Kapitola 5: Kořeny (E05)
Kapitola 4: Děti (E04)
další epizody (6)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Okno do hřbitova (E13)
Králíci se nedočkali (E12)
Pavouček (E11)
další epizody (13)
2003 Záchranáři (TV seriál)

Dokumentární

2015 Můj pokus o mistrovský opus (TV seriál)
Ludmila Peterková versus Clarinettino Ondřeje Kukala (S01E05)
2011 Em a On
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)
1990 Ticho, které bolí
1989 V chrámu přírody

Hudební videoklipy

2015 Tereza Černochová - Škrábnutí (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2011 Em a On

Producentská filmografie

Dokumentární

2011 Em a On

Host

TV pořady

2016 Český lev 2015 (TV pořad)
2014 Lucie - Retrovideo (TV pořad)
2013 Copak bych vám lhal? (TV pořad)
2010 Rozmarná léta českého filmu (TV pořad)
2006 Před půlnocí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(126)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace