foto

Thomas F. Duffy

  • nar. 9.11.1955 (62 let)
    Newark, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Just Within Reach
Odious
2014 Supremacy
2011 Super 8
2010 Rubber
2006 The Standard
World Trade Center
2005 Vzpomínáme (TV film)
2004 The Drone Virus
2002 Žhář
2000 Nepolapitelný virus (TV film)
1999 Let the Devil Wear Black
Varsity blues
1998 Mercury
Případ z Poodle Springs (TV film)
1997 Ztracený svět: Jurský park
1996 Den nezávislosti
Fanatik
Na útěku (TV film)
1995 White Dwarf (TV film)
1994 Divoká řeka
Přepadení na východě
Vlk
1993 Záhadný pohled cizince
1992 Druhá šance
Králové mamba
Odvážné příběhy (TV film)
Policajtská čest
1991 Nemilosrdná spravedlnost
Svérázná spravedlnost
1990 Jako anděl
Stav milosti
1989 Nebezpečná zóna II.
Propast
1985 Komando 5 (TV film)
Žít a zemřít v L. A.
1984 Půvabné svaly (TV film)
1983 Baby Sister (TV film)
1982 Přání smrti 2
1981 Zázrak na ledě (TV film)

TV seriály

2017 Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Machine Learning (E03)
2012 Franklin a Bash (TV seriál)
Summer Girls (S02E07)
2011 Průměrňákovi (TV seriál)
Dědictví (S02E19)
2010 Průměrňákovi (TV seriál)
Sousedka (S01E12)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Pouliční párty (S01E05)
2005 Beze stopy (TV seriál)
The Bogie Man (S03E20)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Zpětný pohled (S09E10)
2001 V tajných službách (TV seriál)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Dobro proti zlu (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Instinkt (S06E16)
Policie New York (TV seriál)
Grime Scene (S06E09)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1995 Nic netrvá věčně (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Hello Goodbye (S02E01)
1992 Picket Fences (TV seriál)
Shaky Ground (TV seriál)
1991 My Life and Times (TV seriál)
1990 In Living Color (TV seriál)
1989 Nasty Boys (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Rodinná záležitost (S02E12)
1986 Matlock (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Last Precinct (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Space (TV seriál)
1984 Divorce Court (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1983 Whiz Kids (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
Today's F.B.I. (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace