foto

Thomas F. Duffy

  • nar. 9.11.1955 (62 let)
    Newark, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Přání smrti 2

TV seriály

2017 Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Machine Learning (E03)
2011 Průměrňákovi (TV seriál)
Dědictví (S02E19)
2010 Průměrňákovi (TV seriál)
Sousedka (S01E12)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Pouliční párty (S01E05)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Hello Goodbye (S02E01)
1987 MacGyver (TV seriál)
Rodinná záležitost (S02E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace