foto

Christopher Gehrman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 A Leading Man
2012 Sedm psychopatů
2011 Rosewood Lane
2010 The Portal
2009 Lightbulb
Rychlí a zběsilí
2008 Tajná dohoda
2007 Backyards & Bullets (TV film)
2005 Elizabethtown
1991 Pravdu zná jen moře (TV film)

TV seriály

2019 Good Girls (TV seriál)
Pick Your Poison (S02E04)
2018 The Incredible Life of Darrell (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Toasted (S09E15)
2017 Atypical (TV seriál)
The Silencing Properties of Snow (S01E08)
Americká manželka (TV seriál)
The Man Date (S01E15)
2016 Zornův syn (TV seriál)
Společný víkend (E04)
2015 Správná dvojka (TV seriál)
Hand of God (TV seriál)
Inside Voice (S01E02)
Liga snů (TV seriál)
The Great Night of Shiva (S07E13)
Deflategate (S07E04)
2014 Kirby Buckets (TV seriál)
2013 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie and the Sex Addict (S02E38)
Vegas (TV seriál)
Past Lives (E19)
2012 Zajatci předměstí (TV seriál)
Charity Case (S01E06)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Tarotové karty (S02E13)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Pak jsem dostal opravdu strach (S07E21)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Melissa a Joey (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Mike chrápe (S01E08)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
2008 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje ztráta času (S07E10)
2007 O.C. (TV seriál)
The End's Not Near, It's Here (S04E16)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
2004 Neslavná (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Charity Drive (S01E05)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Závěr léta (S01E05)
Will a Grace (TV seriál)
Nečekané setkání v hotelu Knickerbocker (S06E06)
2002 Good Morning, Miami (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Monster (S02E02)
Dva z Queensu (TV seriál)
Hero Worship (S04E18)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace