foto

David Haley

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Captain Cook's Extraordinary Atlas (TV film)
2008 North Starr
2005 Welcome to California

TV seriály

2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Colony (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2014 Benched (TV seriál)
Jane the Virgin (TV seriál)
2013 Dexter (TV seriál)
Remember the Monsters? (S08E12)
Zákon gangu (TV seriál)
Aon Rud Persanta (S06E11)
Huang Wu (S06E10)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Úklid před vlastním prahem (S06E02)
Strážce pořádku (TV seriál)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
2008 Californication (TV seriál)
Velký Ashby (S02E02)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
Born Free (S01E12)
2005 Chirurgové (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2001 Dead Last (TV seriál)
1999 The Parkers (TV seriál)
Undressed (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace