foto

Michael Lange

  • nar. 1.3.1950 (70 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Cowboy Drifter
2011 Můj budoucí přítel (TV film)
2001 Jumping Ship (TV film)
2000 Praktikantka
Titans (TV film)
1996 Pier 66 (TV film)

TV seriály

2018 Charmed (TV seriál)
Jingle Hell (S01E09)
2017 Daytime Divas (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Režisér v ohni (S12E10)
2016 Sběratelé kostí (TV seriál)
Hostina pro krysy (S11E16)
2015 The Royals (TV seriál)
Welcome Is Fashion and Ceremony (S02E02)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Tělo jako bomba (S11E10)
Vynálezce v rybníku (S11E03)
Muž v cele smrti (S10E18)
další epizody (4)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Red Runway (S01E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Makléř na kolotoči (S10E07)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
In the Blood (S09E06)
The Gathering (S08E17)
2012 Jane by Design (TV seriál)
The Runway (E02)
Život pod cenou (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
Venus, Cupid, Folly, and Time (S01E22)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Perennials (S08E11)
Hit (S07E23)
Unknown Subject (S07E12)
2011 Záměna (TV seriál)
The Stag Hunt (S01E07)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Greek (TV seriál)
The Day After (S03E01)
At World's End (S02E22)
Isn't It Bro-mantic? (S02E20)
další epizody (9)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Soul Free (S01E13)
Greek (TV seriál)
Gays, Ghosts, and Gamma Rays (S02E04)
Brothers & Sisters (S02E01)
Spring Broke (S01E22)
další epizody (9)
2007 Army Wives (TV seriál)
One of Our Own (S01E04)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Chiavennasca (S01E04)
Greek (TV seriál)
Multiple Choice (S01E07)
Bratři a sestry (TV seriál)
Láska je složitá (S01E15)
Jde sem něco divného (S01E13)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Noc v Global Dynamics (S02E13)
Rodinné shledání (S02E07)
Potrefené husy (S02E05)
One Tree Hill (TV seriál)
Ashes of Dreams You Let Die (S04E19)
Everything in Its Right Place (S04E11)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Kdo z nich to je? (S01E07)
Bratři a sestry (TV seriál)
Chyby se stávají, část 1. (S01E08)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Jednou za život (S01E12)
O.C. (TV seriál)
The Summer Bummer (S04E06)
The Cold Turkey (S04E03)
The Party Favor (S03E23)
další epizody (4)
2005 Point Pleasant (TV seriál)
Missing (E11)
O.C. (TV seriál)
The End of Innocence (S03E03)
The O.Sea (S02E23)
The Brothers Grim (S02E17)
další epizody (5)
One Tree Hill (TV seriál)
The Lonesome Road (S02E18)
2004 O.C. (TV seriál)
The Way We Were (S02E02)
The Nana (S01E23)
The Links (S01E16)
Everwood (TV seriál)
Nevyslovené pravdy (S02E16)
2003 Miss Match (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The Rescue (S01E08)
Dawsonův svět (TV seriál)
Joey Potter and the Capeside Redemption (S06E22)
Clean and Sober (S06E14)
2002 Do Over (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
The Impostors (S06E05)
The Abby (S05E22)
Something Wild (S05E11)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
Maybe It's Me (TV seriál)
Pasadena (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
Capeside Revisited (S05E03)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Tucker (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
Future Tense (S04E04)
Ally McBealová (TV seriál)
Chceš si zatančit? (S03E19)
1999 Angel (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Staré křivdy (S04E08)
Zlý holky (S03E14)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
To Have & to Hold (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Čokoláda pro kapelu (S03E06)
Překvapení (S02E13)
1997 Crisis Center (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Cvičení (S01E19)
Akta X (TV seriál)
Nepomstění (S04E16)
1996 Chameleon (TV seriál)
Dangerous Minds (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Forget Selma (S04E20)
1995 Charlie Grace (TV seriál)
Herkules (TV seriál)
Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Domov (S06E01)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Heaven Help Us (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Výstup (S02E06)
Čaroděj (S01E18)
Mladý srdcem (S01E16)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Nespravedlnost pro všechny (S05E14)
Co jsem dělal o prázdninách a jiné příběhy (S05E01)
Mr. Walsh jede do Washingtonu (S04E31)
další epizody (5)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Going to Extremes (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Rapsodie v modrém (S01E22)
Asi budu muset změnit plán (S01E21)
Ale pro mě ne (S01E14)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Ten, koho ráda mám (S01E08)
Rags to Riches (TV seriál)
1986 The Last Precinct (TV seriál)
1985 Our Family Honor (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Video kompilace

1995 Akta X – Akta 3: Únos (video kompilace)

Producentská filmografie

TV seriály

2008 Greek (TV seriál)
Mr. Purr-fect (S01E18)
47 Hours and 11 Minutes (S01E17)
Move On. Cartwrights (S01E16)
další epizody (8)

Herecká filmografie

TV seriály

2005 Point Pleasant (TV seriál)
Last Dance (E05)