foto

Julie Claire

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Mládeži nepřístupno
2008 Čivava z Beverly Hills
2007 Pokerový král
2006 Jam
2005 Moje krásná čarodějka
2001 Po čem touží kluci
1999 Larry David: Curb Your Enthusiasm (TV film)
1998 Hrozny hněvu

TV seriály

2019 Máma (TV seriál)
Sparkling Banter and a Failing Steel Town (S06E15)
2018 Skandál (TV seriál)
Allow Me to Reintroduce Myself (S07E12)
2016 Devious Maids (TV seriál)
Grime and Punishment (S04E10)
Much Ado About Buffing (S04E09)
The Maid Who Knew Too Much (S04E06)
další epizody (5)
2015 Bloodline (TV seriál)
Devious Maids (TV seriál)
Suspicion (S03E12)
The Turning Point (S03E07)
Since You Went Away (S03E04)
další epizody (5)
Skandál (TV seriál)
Dog-Whistle Politics (S05E04)
2013 Mentalista (TV seriál)
Za rudou oponou (S05E18)
2012 Bunheads (TV seriál)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Mstitel Cape (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Terapie online (TV seriál)
Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
The Friction (S02E07)
I'm Sorry, Who's Yosi? (S02E06)
Mofongo (S02E05)
další epizody (5)
2010 Lip Service (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Milionový lékař (TV seriál)
Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Nineteen: Lovers' Leaps (S02E12)
2008 Web Therapy (TV seriál)
2007 Cavemen (TV seriál)
Dirt (TV seriál)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Za rozbřesku (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
The Inside (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Tlustej zadek (S02E08)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Less Than Perfect (TV seriál)
2001 24 hodin (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Girlfriends (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
Nikki (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1997 Jenny (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Invitations (S07E22)
1992 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Virgin (S04E10)
The Ticket (S04E04)
The Pitch (S04E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace