foto

James Immekus

  • nar. Crystal Lake, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Unbroken: Path to Redemption
2015 Spare Change
2014 Friended to Death
2008 Caretaker, The
2007 Frajeři v krabici

TV seriály

2018 The Good Doctor (TV seriál)
Breakdown (S02E17)
2016 Hitting the Breaks (TV seriál)
2014 Lovci duchů (TV seriál)
Captives (S09E14)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Nová Země Nezemě (S03E10)
Záchrana Henryho (S03E09)
Temné doupě (S03E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
In the Blood (S09E06)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Question of Faith (E06)
Vegas (TV seriál)
Exposure (E08)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Blind Spot (S01E07)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Studenokrevně (S11E06)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dobrý odhad (S02E09)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Láska mezi rozvalinami (S03E02)
2008 Uklízeč (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Leaving Las Vegas (S02E14)
Chirurgové (TV seriál)
Studie svobody 2/2 (S04E17)
Studie svobody 1/2 (S04E16)
Médium (TV seriál)
Aftertaste (S04E06)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Ghost in the Machine (S04E03)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Rytíř na síti (S03E08)
2006 Dr. House (TV seriál)
Rozptýlení (S02E12)
Čarodějky (TV seriál)
Čáry mladé generace (S08E17)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Závada konstrukce (S01E04)
Odložené případy (TV seriál)
Slib (S03E02)
2004 Drake a Josh (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace