foto

Jake Richardson

  • nar. 20.2.1985 (34 let)
    Van Nuys, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Garden Party
2006 Clerks 2: Muži za pultem
2003 Katova kletba
2002 Homeward Bound (TV film)
Now You Know
Skandál v katolické škole
2001 Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
1998 Sám doma a bohatý: Vánoční přání
1997 Bezzubí (TV film)
Little Cobras: Operation Dalmatian
Miláčku, zmenšil jsem nás!
1995 Ten kluk je postrach 3 (TV film)

TV seriály

2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Kidnapping 2.0 (S01E01)
2014 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zlá krev (S15E03)
2012 Zajatci předměstí (TV seriál)
Sweet Sixteen (S01E07)
2011 The Booth at the End (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Podvodníci (S02E23)
Mentalista (TV seriál)
Kolo kolo mlýnský (S04E04)
Lovci duchů (TV seriál)
Mannequin 3: The Reckoning (S06E14)
2008 V odborné péči (TV seriál)
Laura - týden 7. (S01E31)
2007 Cestovatel (TV seriál)
The Hanged Man (E12)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Lovecká sezóna (S02E21)
Dr. House (TV seriál)
Jehla v kupce sena (S03E13)
2006 Médium (TV seriál)
Raising Cain (S02E13)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Bezhlavá čarodějnice v lese (S02E10)
Odložené případy (TV seriál)
Po škole (S03E12)
2005 Invaze (TV seriál)
Unnatural Selection (E05)
Alpha Male (E04)
Watershed (E03)
další epizody (4)
Pohotovost (TV seriál)
Lidský štít (S12E07)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a spící podezřelý (S02E07)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Fudge (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
A Fine Friendship (S02E19)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace