Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta kamarádů ze Stokorcového lesa přichází na DVD s dlouhohrajícím příběhem Čas svátků plného legrace, hudby a sněhu. Medvídek Pú a jeho kamarádi, Tygr, Prasátko a Králík, mají velmi rádi zimu, jako všechny děti. Jenže – světe div se - oni ještě nikdy žádnou nezažili. Vydávají se proto na cestu a těší se, jak si užijí sníh a všechny ostatní zimní vymoženosti. Vypukne ještě velká sháňka po všem, co je potřebné k přípravě perfektních svátků, a Vánoce mohou začít. Navíc je čeká ještě jeden velmi speciální host. Celovečerní příběh Medvídek Pú: Čas svátků vyšel v USA již v roce 1999 a nyní vychází na počest 10. výročí na DVD doplněný o bonusy a dva zcela nové krátké příběhy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Ještě předtím, než si budete rvát vlasy při zdobení vánočních perníků, ještě předtím, než budete proklínat svět, protože jste zase dostali k vánočnímu úklidu tu nejhorší místnost v domě, podívejte se na Medvídka Pú. Tenhle medový dealer ze Stokorcového lesa možná není nejinteligentnější tvor planety, ale je to střevo a to je důležitý. Jakkoli se může zdát, že Čas svátků není o Vánocích, vlastně je to spíš o Díkůvzdání, hlavně, že to naladí a tečka. Příběh s ptákem trapný a Prasátko je největší tragéd pod sluncem! 65% ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Druhá časť príbehu tak trochu citová ždímačka ale na mňa to zafungovalo.... ako vždy keď sa to týka zvieratiek. Ešte teraz mi tečie soplík. Pobavilo ma označenia Pigleta v jednom komentári za tragéda. Je to tak ale na kom by som sa potom smiala, že čo je to za ružového retardíka. Tigger úžasný ako vždy, v mojom prípade to už asi ani nie je treba písať. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

První příběh krásně udělaný, druhý příběh je slabší a třetí se mi nelíbil vůbec. Nová postava ptáčka Cassie mi byla silně nepříjemná a přišla mi trošku více otravná. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Podobne dobré ako rovnomenný seriál. Film by sa dal rozdelit na 3 dejové časti, ani jedna z nich nevybočuje nad tu druhou. Hodnotenie: 65% ()

pavont 

všechny recenze uživatele

Cakal som viac a hoci pribehy niesu uplne blbe, neviem komu by sa tento zaner zavdacil. Mozno detom okolo 3 rokov. ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Teprve až teď mi došlo, jak je autor Medvídka Pú chytrý člověk. Protože, vymyslet takovou šílenou partu kamarádů v lese nebylo nic lehké. Obyčejně by to byla parta typických zvířat, které do svého prostředí patří. A tady? Klokani, tygři, osel a prasátko. A ještě Pú. Příběh sám o sobě byl chvílemi zábavný. ()

Reklama

Reklama