foto

Terry Rhoads

  • nar. 31.12.1951
    Phoenix, Arizona, USA
  • zem. 11.10.2013 (61 let)
    Encino, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Hitchcock
2011 Pizza Man
2009 Děsnej dupák
2006 TV: The Movie
2005 Americká zbraň
Death by Engagement
2004 Den poté
1999 Kód Omega
1998 Polibek
1997 Lhář, lhář
Půlnoc v zahradě dobra a zla
1995 Deník Elizabeth Taylorové (TV film)
1987 Prison for Children (TV film)

TV seriály

2010 S tebou je mi líp (TV seriál)
Ted a spol. (TV seriál)
Honba za pokladem (S02E13)
Lež má krátké nohy (S02E12)
Ani slečna mravná nejedná vždy správně (S02E09)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
Bitva o žárovku (S02E03)
Právnička, Lemur a malá špionka (S02E02)
Tajný projekt (S01E12)
další epizody (4)
2007 Andy Barker, P.I. (TV seriál)
Bejbybum (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mumie v bludišti (S03E05)
Odložené případy (TV seriál)
Šmírák (S04E24)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Smysl (S03E01)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Jako dřív (S03E04)
2005 Life on a Stick (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Chiropraktik (S07E20)
2004 Hlava rodiny (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Phil of the Future (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Cítíte můj prst? (S01E24)
2003 Mister Sterling (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Good Morning, Miami (TV seriál)
Hidden Hills (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Výlet do Kanady (S03E23)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Finally! (S05E22)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Nikki (TV seriál)
The Trouble with Normal (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Vánoční pásovec (S07E10)
1999 Akce (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
1998 Living in Captivity (TV seriál)
Significant Others (TV seriál)
Style and Substance (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Alright Already (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Nap (S08E18)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Ned a Stacey (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
Night Stand (TV seriál)
Parent 'Hood, The (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Bez řečí (S06E06)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
1992 Men Behaving Badly (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1982 Jenny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace