foto

Ivan Lupták

  • nar. 3.9.1986 (31 let)
    Kladno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se v roce 1986 na Kladně. Po základní škole nastoupil na 1. KŠPA – obor výpočetní technika se zaměřením na podnikatelskou administrativu. Po maturitě v roce 2006 začal nastoupil na DAMU – obor činoherní herectví, kde studuje druhým rokem. Účinkuje na scéně DAMU v Disku v představení režiséra Jiřího Havelky Velmi společenské tance. Můžeme ho vidět také v inscenaci Staročeské vánoční hry v pražské Viole. Hlavní role Tomáše ve filmu Anglické jahody je jeho filmovým debutem.

Zdroj: Presskit k filmu Anglické jahody (2008)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zahradnictví: Dezertér
Zahradnictví: Nápadník
2016 Zlato (studentský film)
2014 MY 2
2013 Pérák (amatérský film)
2012 Probudím se včera
2011 Micimutr
Ponurá neděle (studentský film)
Villa Faber (TV film)
Žena, růže, píseň, kost... (studentský film)
2010 Kazimír a Karolína (divadelní záznam)
2008 Anglické jahody

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Vyhrát za každou cenu (E05)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dražba (E12)
Single Man (TV seriál)
Úhel pohledu (E02)
Specialisté (TV seriál)
Na scestí (S02E06)
Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Láska (S02E01)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Zločiny na pokračování (S01E15)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Na nejvyšší úrovni (E12)
Kamarád v nouzi (E02)
2014 Dr. Ema (TV seriál)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Skleník (S04E15)

Hudební videoklipy

2016 Barbora Poláková - Generace (hudební videoklip)
2015 Barbora Poláková - Nafrněná (hudební videoklip)
Tomáš Klus: Přeju Ti (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace