foto

Walker Edmiston

  • nar. 6.2.1925
    Saint Louis, Missouri, USA
  • zem. 15.2.2007 (82 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Toot & Puddle: I'll Be Home for Christmas
1992 Diner
1990 Dick Tracy
1989 Tlusťoch a Chlapeček
1988 Goodbye, Miss 4th of July (TV film)
1987 J. Edgar Hoover (TV film)
1986 Slavný Myší Detektiv
Transformers: The Movie
1984 The Bear
Why Me? (TV film)
1983 Dempsey (TV film)
Grace Kelly (TV film)
1982 Miss Switch to the Rescue (TV film)
1981 Scared to Death
Sizzle (TV film)
1980 Attica, stát New York (TV film)
Herschel drtí faraony
Loose Shoes
1979 Some Kind of Miracle (TV film)
1977 Šílený býk (TV film)
1976 Loneliest Runner, The (TV film)
Oregon Trail, The (TV film)
1975 Night That Panicked America, The (TV film)
1974 Cheap
Live Again, Die Again (TV film)
1973 Man for Hanging, A (TV film)
Nanny and the Professor and the Phantom of the Circus (TV film)
1972 Yogi's Ark Lark (TV film)
1971 Kmen Andromeda
1970 Pufnstuf
Spusťte tu revoluci beze mne
1969 Silent Gun, The (TV film)
1968 Bullittův případ
Zelené barety
1966 Dostavník
1965 Dívky z pláže a monstrum
1961 Everything's Ducky

TV seriály

2006 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Osiřelý Zuko (S02E07)
1994 Spiderman (TV seriál)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1985 Dumbo's Circus (TV seriál)
Gumídci (TV seriál)
Jem! (TV seriál)
1984 Transformers (TV seriál)
1983 Monchichis (TV seriál)
1982 Pandamonium (TV seriál)
1981 Spider-Man (TV seriál)
Spider-Man and His Amazing Friends (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1980 Scruples (TV seriál)
1978 Hoši no ódži-sama: Petit Prince (TV seriál)
1974 Land of the Lost (TV seriál)
1973 Sigmund and the Sea Monsters (TV seriál)
Yogi's Gang (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
To je vražda, řeklo portské (S03E02)
1972 The ABC Saturday Superstar Movie (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
S dýkou v mysli (S02E04)
1969 H.R. Pufnstuf (TV seriál)
1968 Star Trek (TV seriál)
Hráči z Triskelionu (S02E17)
1967 Star Trek (TV seriál)
Čas amoku (S02E05)
1966 The Rounders (TV seriál)
1960 Flintstoneovi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace