foto

David Douglas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Viral
2016 La La Land
2015 Delores & Jermaine (TV film)
2014 Sober Companion (TV film)
2010 Caller ID
Touch Wood
2009 Terminator Salvation
2007 Backyards & Bullets (TV film)
Bunny Whipped
2006 Love Is the Drug
2005 Můj velký tlustý nezávislý film
2004 Getno
Poslední jízda (TV film)
Vzdušný úder
2003 First Watch
2001 Rychle a zběsile
2000 Dead Hate the Living!, The
1999 Invisible Child (TV film)
Nepolíbená
1998 Brink! (TV film)

TV seriály

2020 Proč? 13x proto (TV seriál)
Prohlídka univerzity (S04E02)
Vánoční prázdniny (S04E01)
2019 Now Apocalypse (TV seriál)
Smrt nás spojí (TV seriál)
Proč? 13x proto (TV seriál)
Ať mrtví pohřbívají svoje mrtvé (S03E13)
2018 Barry (TV seriál)
Tady a teď (TV seriál)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Skvělé zprávy (TV seriál)
Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Angie Tribeca (TV seriál)
Westworld (TV seriál)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
The Only Thing That Helps (S03E07)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
Chasing Life (TV seriál)
Guess Who's Coming to Donate (S01E13)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Misses the Boat (S10E06)
2014 Aféra (TV seriál)
Benched (TV seriál)
Extant (TV seriál)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Tým Škorpion (TV seriál)
Muži sobě (TV seriál)
Molly (S03E07)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Back in the Game (TV seriál)
Goldbergovi (TV seriál)
Millerovi (TV seriál)
Stuff (S01E06)
Ray Donovan (TV seriál)
The Fosters (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
Say Hello to My Little Friend (S03E04)
2012 Bunheads (TV seriál)
Jane by Design (TV seriál)
The Celebrity (E12)
Newsroom (TV seriál)
Okrsek 22 (TV seriál)
Block Party (E07)
Sullivan a syn (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Prime Suspect (TV seriál)
Stuck in the Middle with You (E13)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
Gigantic (TV seriál)
2009 Gary Unmarried (TV seriál)
Gary Promises Too Much (S02E02)
2007 Samantha Who? (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Láska, s.r.o. (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Sex, láska a tajemství (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
2002 Half & Half (TV seriál)
2000 Bette (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Time of Your Life (TV seriál)
1998 Will a Grace (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 What Just Happened??! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky