foto

Kett Turton

  • nar. 4.4.1982 (36 let)
    Portland, Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Birkett Kelly "Kett" Turton, kanadský herec, narozený v USA. Byl vychováván ve Vancouveru, Britská Kolumbie. Začal působit v místním divadle, když mu byly 4 roky. V 15 letech byl obsazen do role Darrina v kanadském filmu ROLLERCOASTER, za který získal nominaci na prestižní kanadskou filmovou cenu Leo.

Od té doby hraje Kett v televizi i ve filmu. Nejvýznamnější je hlavní role v televizním seriálu DEAD LAST, televizní mini-sérii KRÁLOVSKÁ NEMOCNICE a ve filmu GYPSY 83, kde ztvárnil roli Clivea, která mu vynesla Cenu velké poroty a Cenu za nejlepší herecký výkon na festivalu Outfest v Los Angeles.

http://en.wikipedia.org/wiki/Kett_Turton

Herecká filmografie

Filmy

2018 O.I.
2017 Cut Shoot Kill
2016 Curmudgeons
License Plates
Wiener-Dog
2015 Eadweard
Imaginary Forces
2013 Cinemanovels
2010 Nebesa smrti
2006 Firewall
Vražedná sezona: Tajemství Hidden Lake (TV film)
2005 A Simple Curve
Večer pro dámy (TV film)
2004 Blade: Trinity
Kráčející skála
Pět starých známých (TV film)
Show Me
Černá ovce
2003 Padlí andělé
2002 The Water Game
Zabít je snadné
2001 Bizarní frekvence (TV film)
Gypsy 83
2000 Bolestivé tajemství (TV film)
Na mrtvém bodě (TV film)
Ricky 6
1999 H-E Double Hockey Sticks (TV film)
Our Guys: Outrage at Glen Ridge (TV film)
Rollercoaster
1998 Utajená krása (TV film)

TV seriály

2018 V zajetí kouzel (TV seriál)
Poached Eggs (S03E07)
iZombie (TV seriál)
Mac-Liv-Moore (S04E09)
Blue Bloody (S04E02)
2017 iZombie (TV seriál)
Twenty-Sided, Die (S03E09)
Zombie Knows Best (S03E02)
Lovci duchů (TV seriál)
The Raid (S12E14)
2016 Motiv (TV seriál)
Štír a žába (S04E05)
2015 Jessica Jones (TV seriál)
AKA It's Called Whiskey (S01E03)
The Flash (TV seriál)
Flash of Two Worlds (S02E02)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Odplata (S05E20)
2014 Forever (TV seriál)
New York Kids (E07)
Gotham (TV seriál)
Viper (S01E05)
The 100 (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2012 Hranice nemožného (TV seriál)
Lidský druh (S05E08)
2006 Saved (TV seriál)
2005 Godiva's (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Phantom Traveler (S01E04)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Nedělní rána (S01E09)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S03E02)
Day 3: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S03E01)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Neviditelný (S01E10)
2001 Dead Last (TV seriál)
SK8 (TV seriál)
Strange Frequency (TV seriál)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Mentors (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Somehow, Satan Got Behind Me (S02E21)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
The Curse of Frank Black (S02E06)
1993 Akta X (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace