foto

Shannon Cochran

  • nar. 7.8.1958 (62 let)
    Greensboro, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Captive State
2006 The Substance of Things Hoped For
2005 Kruh 2
2002 Kruh
Star Trek X: Nemesis
Who Slew Simon Thaddeus Mulberry Pew
1999 Ochrana svědků (TV film)
1994 Pension hrůzy (TV film)
1992 Babe

TV seriály

2016 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Čapni to! (S08E06)
2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Citadela (S07E02)
2014 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Neprůstřelný (S11E15)
2013 Skandál (TV seriál)
Truth or Consequences (S02E12)
2012 Skandál (TV seriál)
Blown Away (S02E09)
Grant: For the People (S01E07)
2011 Off the Map (TV seriál)
It's a Leaf (E08)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Špatně utajené lži (S07E19)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Počítají měňavci elektrické ovečky? (S03E04)
2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Pátý člověk (S05E20)
2007 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
In Loco Parentis (S02E20)
2006 Chirurgové (TV seriál)
Nový začátek (S02E13)
2005 Kancl (TV seriál)
Sexuální harašení (S02E02)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Charisma (S06E07)
2003 Frasier (TV seriál)
Jikry vedoucí do pekel (S10E18)
2001 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Jablko nepadá daleko od stromu (S02E07)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Maškaráda (S05E05)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Colonel of Truth (S03E23)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Jste srdečně zváni... (S06E07)
1995 Plný dům (TV seriál)
Kdo vlastně jsem? I. (S08E23)
1994 Policie New York (TV seriál)
Dead and Gone (S02E04)
Jumpin' Jack Fleishman (S01E14)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Defiant (S03E09)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Preventivní úder (S07E24)
1993 Policie New York (TV seriál)
4B or Not 4B (S01E02)
Pilot (S01E01)
1992 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Parking Space (S03E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky