Reklama

Reklama

Winston Scott, někdejší newyorské dítě ulice, má na dosah ruky existenci londýnského byznysmena. Je však odvlečen na Manhattan kvůli útoku svého bratra na Continental, hotel vedený sadistickým gangsterem. Aby Winston našel bratra, s pomocí spojenců vypracuje plán. V cestě mu však stojí armáda zabijáků Velké rady, která může plány zhatit. (Prime Video)

(více)

Recenze (28)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Priestory z povodnych filmov dostali filter rokov, azda 70-tych a mame uverit, ze par postav, ktore tam hrali su tie iste, len o par desiatok rokov mladsie. Ako pri kazdom "DOJENI" uspesnejsieho filmu, kedy treba zarobit, vznikol prequel, vznikne spinoff, potom sequel, tak aj tu. Najdete Johna Wicka z wish-u, ktorym bude, cuduj sa svete, bracho buduceho spravcu "In-continental" hotelu, Winstona. Tym vyznamejsia podobnost konci. Obzvlast, co sa tyka kvality. Kvitujem obcas podarene nasvietenie neonov starych uliciek, pretoze sem-tam vyzerali pekne noir-ovo. Zial, cele je to len pozlatko a nepodareny "odliatok". Pozitivne vnimam, ze sa tvorcovia rozhodli spravit z toho 3 vacsie filmy, a tak to mozno bude drzat pokope aspon z pohladu technickeho a bude tam menej vaty. Ono na tak jednoduchom a generickom zaklade jej tam uz z principu vela byt nemoze. Sklamanie. Slabsi priemer. Ale kedze nas vsetkych zaujima ako skonci "sucasny" spravca hotela - Mel Gibson a nahradi ho serialovy Winston, pozrieme si, ci to bude napadita alebo predvidatelna "vymena vedenia". ()

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem příjemně překvapený, očekávání jsem neměl velká a ono je to nakonec výborné. Ne John Wick samozřejmě, protože Keanu Reeves je jen jeden, ale naštěstí se o to samé ani nesnaží - ani budováním kultu osobnosti nějakého neporazitelného hrdiny, ani čistým soustředěním na akci s tím že všechno ostatní je jen cheesy vycpávka. Akce tu je samozřejmě dost, a je dost slušně natočená (ne nějak absolutní pecka, ale na seriál dobrý), ale mnohem líp než ve Wickovi tu funguje příběh a postavy. A taky prostředí - mytologii toho světa resp hotelu drží (zatím?) mnohem víc při zemi než šílené veletoče z posledních dílů Wicka, a ten místní retro New York má Gothamovský feel mnohem víc než samotný Gotham z DCEU. ()

Reklama

AffectedFace 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z počátku jsem měl strach, než jsem si díl pustil a než vůbec vyšel, protože se na režii a scénáři nepodílel ani jeden z tvůrců originální série ale teď rovnou k věci! KŘIČÍM: Tak tomuhle říkám pořádný spin-off!!! Hned ze začátku parádní akční scéna s týpkem, kterej vypadá téměř autenticky jako hodně mladý Wick, Frankie! Si frajer! Winston zatím nic moc nenadělal, ale jeho hláška na konci potrvdila, že další díl bude nadupaný akcí beze zbytečných střihů jako celá JW série a první díl Hotelu Continetal a věřím tomu, že ještě 2x tolik. "I need guns a lot of guns". Ye baby! Lets make some references!! Některé killy v prvním díle, byly fakt až neuvěřitelně kreativní a já pomalu kříčel blahem a přál si ať tenhle "filmeček" (kterej nešetří nikým) nikdy neskončí a můžu si hned pustit další díl (ještě ke všemu se stopáží skoro stejnou prvnímu JW to vše uteklo jak by smet!). Vynikající umělecké dílo na kterém je vidět dohled Chada Stahelskiho, aby se z toho nestal autentický odpad ku směru nových Expendables 4. Díky Chade! Přínes nám toho, co jen nejvíc můžeš, prosím! První díl za čistých pět! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme rok 1973 (plus-mínus) tedy řekněme 40 let před prvním Wickem. Johnovi je teda 10 a…nepotkáme ho. Potkáme ale jeho auto (ano… “toho” Mustanga), espézetku XAB 235 neokecáš :). A původní majitel byl Charlie!? No mrkev v zimě... Každopádně, pak je tu samozřejmě Winston za mlada, dokonce i jeho budoucí manager. Tedy postavy řekněme očekávané. Pak pár překvapeni. Mel Gibson (potěšilo) v roli Winstonova předchůdce, nějaký ten sex bez podprsenky (takže mluvíme sprostě a jsme hambatý) a asi největší (v tom špatném) akce je natočená dost uboze. Myšleno v kontextu a standardu Johna Wicka. Hodně slabý odvárek. Také díky stopáži jako solidní osmdesátkový film je děj celkem “řídký”. Prostě místo toho aby to byla taková trilogie co nabídne 3 nadupané filmy, se plýtvá stopáží a představení hromady multi-kulti postav a děj se (opakuji na Wick standard) vleče. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Splnilo mé očekávání. A ne malé! Na seriálové poměry je tu každá akce na nejlepší úrovni, hudba přímo vynikající, skvěle dokreslující dobovou atmosféru. Příběhově je to zajímavý spin-off, přesto se tu pár chyb najde. Především utahaná první polovina a za mě nevyužitý výborný Mel. Snad bude v dalších dílech víc vidět a stopáž utíkat jako ve zdejší druhé polovině. Každý Pilot to má těžké, tenhle zvládnul představit postavy, příběh, akci a navnadit na další díl, takže i přes některé chyby za 4 Sterny. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • V čase 44:33 až 45:43 můžeme slyšet píseň „Roundabout“ od kapely Yes. V čase 01:07:25 začne hrát píseň „Daddy Cool“ od Boney M. Během závěrečných titulků zní píseň „Children of the Grave“ od kapely Black Sabbath. (OJan)
  • Na konci epizody zazní hláška: „I need guns, lots of guns,“ což je narážka na film Matrix (1999), kde tuto větu řekl Neo (Keanu Reeves). (GejmronCZ)

Reklama

Reklama