Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mickey zkouší přijít na to, odkud měl pocházet možný úplatek, a potká se s Lařinou bývalou kolegyní. Taky otevře starý případ a udělá Maggie službičku. (Netflix)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, no jo, tak to kluci, holky a všechna ostatní pohlaví i bezpohlavní jedinci z Netflixu přece jen zvládli a naštvali mě. Přestože bych si ani za krutého mrazu neomotal krk žlutomodrou šálou, nejsem fanouškem ruské nenažrané rozpínavosti, ale tím, že tvůrci zahráli tuhle lacinou, ruskou kartu, u mě narazili. Zatím nad první sezónou ještě nelámu hůl, ale všechno teď bude záležet na tom, zda zůstane ve hře Connellyho předloha, nebo se bude podlézavě hrát na politicky přijatelnou notu, která by tady vůbec neměla co dělat. Jsem teď ve stádiu vyčkávavé naštvanosti. / Poučení: Když je kolem všechno až příliš dobré, asi se na tebe něco chystá. 4*-! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako ďaleko si ako právnik ochotný zájsť, kde máš hranicu? To je až filozofická otázka. Právnici a morálka, to je skoro ako vláda a transparentnosť. Obaja mi to mali hájiť, ale keď tie papieriky, za ktoré sa dá čokoľvek kúpiť, sú také lákavé. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Az teenka sa musela spytat otazku, ktora kazdemu pozornemu divakovi vyvstala v hlave uz v prvej casti a nasmu super fesakovi to "nedosrotovalo"? "Why the rush, when you can end up in jail?!"  Chapem scenar, ale vyvstavany tak, aby sme sa o tomu dozvedeli v 6tej epizode?!..meh...prvoplanovost a podcenovanie divaka. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama