foto

Elizabeth Peña

  • nar. 23.9.1959
    Elizabeth, New Jersey, USA
  • zem. 14.10.2014 (55 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Píseň jezera Sway
2015 Ana Maria in Novela Land
Babi
Girl on the Edge
2013 Blaze You Out
In the Dark (TV film)
Plush
2011 Dokonalá rodina
2008 A Single Woman
Prázdniny za všechny prachy
Racing for Time (TV film)
2007 Adrift in Manhattan
Dračí války
Góóól! II
Love Comes Lately
2005 Americký sen
Cizinec
How the Garcia Girls Spent Their Summer
Keep Your Distance
Transamerika
Ztracené město
2004 Nepříčetnost (TV film)
Vražda v Hollywoodu (TV film)
Úžasňákovi
2002 Ten Tiny Love Stories
ZigZag
2001 Impostor: Živá zbraň
Na texaské hranici
Old Love
Sex, pochoutky a romantika
Skryté věci
1999 Hraniční čára (TV film)
Seven Girlfriends
1998 Křižovatka smrti
Stopař
Strangeland
Vnitřní nepřítel (TV film)
1997 Druhá občanská válka (TV film)
Nákaza (TV film)
1996 Návštěva z vesmíru 2 (TV film)
Osamělá hvězda
Recon
1995 Across the Moon
Cizáci (TV film)
Two (TV film)
Zachraňte Willyho 2
1994 Děsná hlína
Roommates (TV film)
1992 Druhá šance
Oběti spravedlnosti (TV film)
1990 Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
Jakubův žebřík
Modrá ocel
1989 Shannon's Deal (TV film)
1988 Vibrace
1987 Baterie nejsou v ceně
La Bamba
1986 Somrák z Beverly Hills
1985 Crossover Dreams
1981 A všichni se smáli
1980 Times Square
1979 Súper, El

TV seriály

2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Pod vlivem (S02E03)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Stařec a stromek (S05E10)
Fulgencio (S04E13)
2012 Prime Suspect (TV seriál)
Ain't No Sunshine (E12)
2011 Off the Map (TV seriál)
There's a Lot to Miss About the Jungle (E13)
Hold on Tight (E12)
Everything's as It Should Be (E11)
další epizody (4)
2009 Posel ztracených duší (TV seriál)
This Joint's Haunted (S04E12)
2007 Americký táta (TV seriál)
The American Dream Factory (S03E11)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Nájemný vrah (S02E05)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
Maya a Miguel (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zbylá dovolená (S02E06)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Služebná (S01E17)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Živé peklo (S01E08)
1990 Shannon's Deal (TV seriál)
1987 I Married Dora (TV seriál)
1986 Tough Cookies (TV seriál)

Dokumentární

2008 Speechless (TV film)
2001 Adio Kerida
1987 Funny, You Don't Look 200: A Constitutional Vaudeville (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
The Brothers Garcia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky