foto

Jiří Škorpík

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Hej mistře basů (koncert)

TV pořady

2016 Koncert pro největšího Čecha Karla IV. a nejmenšího Čecha Hurvínka I. (TV pořad)
2014 Ceny Anděl 2013 (TV pořad)
2013 Česká hlava 2013 (TV pořad)
Nejlepší scénka (TV pořad)
Srdce pro děti 2013 (TV pořad)
Teleautomat (TV pořad)
2012 Zrcadlo tvého života (TV pořad)
2011 Silvestr 2011 (TV pořad)
Splněná přání - Srdce pro děti (TV pořad)
Světlo pro Světlušku 2011 (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace